• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2023

08:42

LAKI TRIKOVI DA NA POSAO UVEK STIGNETE NA VREME! Navijte sat i za izlazak iz kuće

Ljubav

LAKI TRIKOVI DA NA POSAO UVEK STIGNETE NA VREME! Navijte sat i za izlazak iz kuće

Podeli vest

Preumorni ste i teško se budite, a još teže je kad legnete kasno. A kad se spremite za posao i požurite, autobusa baš tad nema. Kako da se pred šefom ponovo opravdate za kašnjenje?

Probajte neke od ovih trikova, ne mogu da škode!

Izaberite iritantnu melodiju alarma

Možda za vas nije dovoljno glasno uobičajeno zvono telefona ili budilnika. Ukoliko imate čvrst san, zamolite ukućane da vas bude dok ne ustanete iz kreveta. Namestite čak i alarm koji će vas podsetiti da je vreme da krenete iz kuće. Promenite melodiju alarma na neku iritantniju.

Foto: freepik

Kašnjenje

Ne meškoljite se u krevetu

Mnogi vole da "poćute" u krevetu bar pet minuta posle buđenja. Međutim, još pet minuta brzo se pretvori u još deset i pre nego što uopšte uspete da uhvatite malo sna, već debelo kasnite. Ustanite odmah i pokrenite se. Tuširanje će vas razbuditi, ali nemojte odugovlačiti jer, iako vam prija topao tuš, imajte na umu da ćete zakasniti ako se predugo zadržite.

 

BROJKE

16 odsto zaposlenih svakodnevno kasni na posao zbog gužve u saobraćaju
25 odsto redovno izmišlja razloge i telefonom javlja na posao da kasni
25 odsto odlučuje da slaže šefa
16 odsto ostane u krevetu da "poćuti" posle buđenja
18 odsto kasni zbog pripreme dece za školu i vrtić

Uveče spremite odeću

Večita borba sa ormarom razlog je zbog kog mnoge žene kasne na posao, a ta stvar je lako rešiva: pre spavanja odaberite šta ćete obući i držite se odluke. Ključ od stana, rokovnik, punjač za laptop... Sve to spakujte i pre nego što odete u krevet i ujutru će vam biti mnogo lakše.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija