• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

13:00

ŽENE PROGOVORILE O DLAKAVIM MUŠKARCIMA: Što dlakavije, to bolje - odgovori koji će vas iznenaditi

Printscreen You Tube Dolce & Gabbana

Ljubav

ŽENE PROGOVORILE O DLAKAVIM MUŠKARCIMA: Što dlakavije, to bolje - odgovori koji će vas iznenaditi

Podeli vest

Sajt "Your Tango" objavio je šta žene misle o muškarcima koji imaju dlake na telu, a odgovori će vas iznenaditi.

 - Ograničite svoje stidne dlake, ako možete, molim vas…Jednom sam tipu rekla da bi trebao da se podšiša jer su mu dlake bile tako duge da jedva možeš da pronađeš bilo šta. On je to shvatio kao šalu da ima mali polni organ i skoro zaplakao -  rekla je Danijela (26).

I Šelbi (30) je smatrala da  je maljavost odbija.

 - Ne, hvala! Cenim činjenicu da muškarci s godinama postaju dlakavi, ali dlakave grudi podsećaju me na mog oca. Ali isto tako ne bih mogla biti s tipom koji ih depilira voskom… -  priznala je ona.

Foto: Printscreen You Tube Dolce & Gabbana

Glumac Džan Jaman

I dok je Aleks (32) raskinula sa jednim momkom zbog dlakavih grudi, s druge strane, Amanda (25) obožava, kako je rekla, "krzno". Što dlakavije, to bolje je njena parola! Isto smatra i Seli (24) koja kaže da bi muškarci trebali da imaju svuda dlake, na leđima, grudima....

 - Prirodno. Ako on prirodno ima malo ili nimalo dlaka na telu, to je u redu. Ako je prirodno dlakav, to je u redu. Nisam sigurna zašto, ali malo sam oprezna prema tipovima koji uklanjaju dlake… -  kaže Monika (26), dok Kejt (33) prosto obožava dlakave muškarce.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LJUBA

pre 1 godinu

Izem im ukus, onda bolje da im dovedem jednog orangutana smrdljivog. FUJ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija