• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.01.2017

09:09

ISPOVEST NOVOBEOGRAĐANKE: Naš 'buvljak' ne pamti tako ŽESTOK SEKS!

Ljubav

ISPOVEST NOVOBEOGRAĐANKE: Naš 'buvljak' ne pamti tako ŽESTOK SEKS!

Podeli vest

Beograđanke umeju da budu baš bezobrazne. I ne biraju ni mesto ni vreme kada im se nešto radi...

Ovaj doživljaj sa popularnog "buvljaka" ispričala je jedna mlada Novobeograđanka, sva ponosna na sebe jer je probala nešto što njene drugarice nisu.

Išla sam da vidim neke mini suknjice i bluzice na buvljaku. Gledala sam i jedva našla ono što mi se sviđa. 

Pošto nisam imala para kod sebe zamolila sam prodavca da mi sačuva te stvari, prihvatio je i reko da rade do 16h a ako me nema do tada čekaće me još pola sata i posle ide. 

Žurila sam kući a posle nazad na buvljak. Stigla sam malo posle četiri, već nikog nije bilo, otišla sam do tezge gde me je čekao prodavac. Pitala sam ga što nema nikog a on je odgovorio da su otišli ranije. Rekla sam mu da nije treblao da me čeka, da bih došla sutra, ali je rekao da nema veze jer bi se sutra suknjice možda prodale. 

 

 

Ušla sam u kabinu i probala kako mi stoji, izašla sam da pitam njega, a on je rekao da je super i dodao da izgledam baš jebozovno. Vratila sam se u kabinu da se presvučem kad sam skinula gornji deo pomislila sam u sebi da je to možda dobra prilika da uradim nešto bezobrazno. Izašla sam iz kabine, on je sedeo ja stolici i gledao me. 

Rekla sam mu da uđe unutra, jer hoću da mu pokažem nešto i on bez razmišljanja ušao. Nije imao pojma šta nameravam i pitao me da li se sviđa nešto drugo. Odgovorila sam "ti mi se sviđaš i hoću da me je*eš". Šokirao se i rekao da nisam normalna jer je stariji od mene 30 godina. Pa šta, rekla sam, jebala sam se i sa starijima. 

Seo je na stolicu a ja sam mu otkopčala šlic i uhvatila ga za ku*ac, spustila sam se i stavila ga u usta, pušila sam mu, stavljala sam ga celog u usta. Digao mu se i bio je u punoj snazi, ustao je i podigao me na tezgu skinuo mi je suknjicu i rekao mi je da sam lepo obrijana i da će sad da je razvali. Gurnuo ga je prvo polako a onda sve jače i jače, gurao ga je do kraja. Izvadio ga je a ja sam ustala i natrtila se, a onda mi ga je stavio otpozadi. Dok me je razvaljivao rekao je da sam prava kurva i da bi mogla da se krešem za pare ili da snimam porniće. 

Rekla sam da ne radim to za pare, već zato što volim. 

Kad sam se spremila i pošla pitao me da mu dam moj broj mobilnog da me pozove ponekad. Dala sam mu, naravno. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 7 godina

sve cestitke uradila si to sto si zelela a ne sto si kurva naprotiv to rade samo velicine takve kao ti svaka cast to postujem i volim divna si

Toma Diploma

pre 7 godina

Uh,uh,uh, duvala mandovu koji ga nije prao od prošlog Božića. Daj, ne seri...

M2

pre 7 godina

Ne seti se da nam u prici spomenes trenutak kada si se uhvatila za novcanik zbog kojeg si i dosla nakon 16h. Ili ne radis za lovu, nego za krpice. Zvuci postenije? U sustini, neostvareni san zene pisca ovih prica je da joj muz radi na tezgi i da se ne kupa danima, a zali sto nije uzela vecu kintu u avanturama dok je bila mlada. Kako znamo da je zena pisac? Samo se zeni moze desiti da zaboravi detalj sa novcanikom.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu
Društvo

"Moj sin je više od 200 dana u paklu": Majka mladića poreklom iz Srbije koga je oteo Hamas se nada čudu

Moj sin je više od 200 dana u paklu. Više od pola godine moj sin je van kuće, nije sa porodicom, ne donosi odluke, ne upravlja svojim životom, ne može da bude ono što jeste. Nijedna reč ne može objasniti osećanje koje praznik bez Alona nosi sa sobom. Naša srca su slomljena. Ovo je tako dug put. Mi smo tu da govorimo za sve otete, da zahtevamo njihov povratak. Nećemo stati dok se ne vrate. Niko od nas kojima je Hamas oteo nekog bliskog ne sme prestati da priča o njima, kaže Idit Ohel, majka Alona Ohela (22) koga su 7. oktobra prošle godine oteli pripadnici Hamasa kada su upali na jug Izraela.

30.04.2024

12:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija