• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs/informer.rs

20.07.2020

23:30

KADA STE SE VENČALI? Ako ste PORANILI, možda imate velike probleme sa ALKOHOLIZMOM!

Ljubav

KADA STE SE VENČALI? Ako ste PORANILI, možda imate velike probleme sa ALKOHOLIZMOM!

Podeli vest

Nove studije pokazuju, da nije poželjno venčavati se pre 21. godine...

Izgovaranje sudbodnosnog "Da", predstavlja najromantičniji čin u životu parova, ali prema istraživanjima nije poželjno to učiniti pre 21. godine.

OVO JE IZGOVORIO PRED STOTINAMA LJUDI! Kanje Vest otkrio MRAČNU TAJNU koju su on i Kim krili jako dugo!

NAPOKON SMO DOŠLI DO ODGOVORA NA PITANJE "ŠTA ŽENE ŽELE?" Otkrile kakav je to SAVRŠENI MUŠKARAC!

Rezultati su pokazali, da osobe koje su se mlade venčale, imaju predispoziciju da u kasnijim godinama postanu alkoholičari. Ulazak u brak mlad je sada veoma retko u Velikoj Britaniji, a manje od 1.700 ljudi mlade populacije, verilo se u u 2019. godini.

Foto: Shutterstock

Britanske žene ne ulaze u brak pre 35 godine, dok  je za muškarce ta granice nešto veća, oko 38 godine, pokazala su istraživanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija