• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

25.08.2020

12:13

POSLAO SAM JOJ SLIKU SVOG POLNOG ORGANA NA TVITERU! A onda je počeo PAKAO...

Ljubav

POSLAO SAM JOJ SLIKU SVOG POLNOG ORGANA NA TVITERU! A onda je počeo PAKAO...

Podeli vest

Pazite šta šaljete preko društvenih mreža, naročito ako se radi o eksplicitnim fotografijama, jer to može žestoko da vam se obije o glavu

To je na svojoj koži iskusio i muškarac koji je jednoj Amerikanki preko Tvitera želeo da pošalje sliku svog penisa.

PRE 2 GODINE SMO SE VENČALI I VEĆ JE "SUŠA"! Očajna supruga pitala muža ŠTA JE PRAVI RAZLOG, a onda joj je OVO otvorilo oči!

Devojka koja se na Tviteru predstavlja kao Fruity Nessa, objavila je svoju kratku konverzaciju sa navalentnim muškarcem, i postala zvezda preko noći.

Nakon što joj je neimenovani muškarac poslao poruku: Da li bi se smejala mom malom penisu’, Nesa mu je odgovorila: Molim te, nemoj da mi šalješ sliku svog penisa”.

Foto: Shutterstock

Međutim, on ju je ignorisao i u narednoj poruci joj je zaista poslao fotografiju svog polnog organa, i gorko je zažalio zbog toga.

Umesto da ga blokira ili izbriše poruku, kao što bi većina ljudi uradila, Nesa je smislila bolji način.

Egzbicionisti je poslala lažni fabrikovani odgovor, koji je izgledao kao automatska poruka Tvitera.

U njoj je isprepadala bezobraznog muškarca, zapretila mu čak i policijom, a ubedljivo najsmešniji deo je gde ona piše: Ukoliko mislite da ste poruku greškom dobili, odgovorite: HELP, ili će vas u naredna 24 sata kontaktirati nadležni organi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IZVINI, JESI LI ZA SE*S? Ispovest devojke koja je bila na elitnoj žurci! Prvo sam dobila SPISAK PRAVILA, a OVU scenu na KREVETU nikada NEĆU ZABORAVITI
Ljubav

IZVINI, JESI LI ZA SE*S? Ispovest devojke koja je bila na elitnoj žurci! Prvo sam dobila SPISAK PRAVILA, a OVU scenu na KREVETU nikada NEĆU ZABORAVITI

Dan pre ove žurke primila sam mejl sa adresom, zajedno sa pravilima koja će važiti na zabavi. Ovo je bila moja prva se*s zabava. Se*s sa strancima, naročito sa mnogo njih nije nešto što me privlači. Ali želela sam da doživim nešto novo, pa kada mi je prijatelj iz Londona predložio to dok sam bila u poseti kod njega, pristala sam. Htela sam da vidim kako to tačno izgleda

20.08.2020

10:16

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija