• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

28.08.2020

09:42

ČIM MOJ DEČKO ZASPI, UZIMAM MOBILNI U RUKE! Raskinuo bi sa mnom KAD BI ZNAO ŠTA RADIM, ali to je...

Ljubav

ČIM MOJ DEČKO ZASPI, UZIMAM MOBILNI U RUKE! Raskinuo bi sa mnom KAD BI ZNAO ŠTA RADIM, ali to je...

Podeli vest

Britanska kolumnistkinja "Dear Deidre" savetuje osobe koje imaju ljubavne probleme ili probleme u krevetu sa partnerom

Neretko dobija i pomalo čudna i nesvakidašnja pitanja. Jedna devojka je zatražila njenu pomoć. Naime, zavisnik je od slanja glolišavih fotografija nepoznatim ljudima. Uz sve to napisala je i da ima dečka.

NAKON 35 GODINA BRAKA, POTPUNO SAM POLUDEO! Ostavio sam SVE i našao MLAĐU ŽENU! A onda je USLEDIO ŠOK

 - Volim svog dečka i naš intimni život je sjajan, ali stalno tražim pažnju na internetu. Stalno koketiram sa nepoznatim osobama i razmenjujem gole slike sa njima. Ne sviđa mi se što to radim, ali čini se da ne mogu da prestanem. Imam 23 godine, moj dečko 31 i kondicioni je trener. Njemu ne smeta to što radim, ali mene muči - započela je svoju ispovest.

 - Počela sam da koketiram sa ljudima na internetu pre otprilike pet godina. Tada sam bila u trogodišnjoj vezi sa ženom koja me je zlostavljala. Mnogo me je povredila i počela sam da razgovaram sa ljudima na internetu kako bi pobegla od svog života -  objasnila je.

Nakon što ju je tadašnja devojka prevarila i ostavila, ona nije mogla da prestane da bude u kontaktu sa nepoznatim ljudima na internetu.

 - Već dugo vremena brišem naloge koje imam na tim sajtovima. Najgore mi je što povredim ljude sa kojima se dopisujem jer im ne otkrivam da sam u vezi. Oni se jako vežu za mene. Pokušavam da prestanem, ali ne mogu. Ne znam što to znači, ali znam da mi daje osećaj beskstva -  zaključila je devojka.

Deidre ju je savetovala da se najpre zapita zašto je toliko dugo bila u toksičnoj vezi i da li je njena nesigurnost uzrok svih problema.

 - Iako imate dečka, javljate se drugim ljudima. To sugeriše da niste baš srećni unutra, uprkos tome što ste zaljubljeni. Pretpostavljam da bol iz prošlosti još uvek nije nestala i potrebna vam je pomoć. Stručnjaci u oblasti psihologije vam sigurno mogu pomoći da se odreknete loše navike i rešite problem iz prošlosti -  odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:

ZADRUGARI STIGLI NA PINK! Oni ulaze u sezonu 4

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Kad vidite u kakvoj raskoši žive holivudske zvezde, neće vam biti dobro!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija