• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.08.2020

19:59

DOK SE TUŠIRAO, POGLEDALA SAM MU TELEFON, KAD ONO ŠOK! Ovu PREPISKU nikada neću zaboraviti, a onda sam donela ODLUKU KOJA MI JE PROMENILA ŽIVOT!

Ljubav

DOK SE TUŠIRAO, POGLEDALA SAM MU TELEFON, KAD ONO ŠOK! Ovu PREPISKU nikada neću zaboraviti, a onda sam donela ODLUKU KOJA MI JE PROMENILA ŽIVOT!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Dosta mi je, ne mogu više da ćutim. Ispričaću sve i skinuću sebi teret s duše.

Celog života sam bila uzorna ćerka, učenik, kasnije i student. Onda sam se zaljubila u čoveka svog života i bila mu verna godinama, prvo u vezi, onda i u braku.

I onda sam shvatila da život ili Bog, nazovite to kako hoćete, ne nagrađuje niti kažnjava sve nas u zavisnosti od našeg ponašanja i principa.

Reći ću vam šta se desilo. Ako se ne varam, bilo je leto 2011. godine, išli smo na more u Grčku s kumovima. Oni s dvoje dečice, mi s našom ćerkom Hanom.

Odmor iz snova, svi nasmejani, apartmani na sjajnoj lokaciji, činilo mi se da mi od života ništa više ne treba. I nije mi trebalo, ali dobila sam.

Po povratku s letovanja, muž je postajao sve povučeniji. Isprva nisam sumnjala, ali sam u radoznalosti htela da saznam da li sam ja nešto skrivila. Nažalost, ono što sam otkrila promenilo mi je život zauvek.

Foto: Pixabay

Jednog dana, dok se tuširao, zavirila sam mu u telefon, pošto oboje znamo šifru ovog drugog. Otvorim whatsapp, neotvorena poruka naše rođene kume sa srcem. Brzo sam ugasila telefon da me ne bi provalio. A i to srce, pa ne mora ništa da znači. Nadala sam se.

Ipak je značilo. Posle nekoliko nedelja videla sam i jednu od prepiski. Vrvelo je od perverzija šta će ko kome da radi kad se sretnu. Naterala sam ga da mi sve prizna, rekao je da su se smuvali još pre tog mora, ali da nije ništa rekao kumu jer bi ga ovaj ubio.

Ma ja ću ti presuditi, đubre pokvareno. Tornjaj mi se s očiju, da te više nikad ne vidim. Te večeri nisam spavala od plakanja. Hanu sam odvela kod mojih gde je prespavala, dok sam se ja preispitivala gde sam pogrešila. Da li je moguće da ni na flert nisam pomislila, a ovo mi se desilo.

Trebalo mi je dosta da ga prebolim, posle šest meseci sam shvatila da imam samo jedan život i neću da ga provedem noseći papirne maramice za suze, dok lažem sve oko sebe da sam alergična.

 

LOŽIO SAM SE NA KOLEGINICU S POSLA, A ONA ME NIJE NI KONSTATOVALA! Posle ovog MOG POTEZA dogodio se PREOKRET

 

Donela sam odluku

I tako je počeo moj novi život. Jednog septembarskog dana, sećam se, stuštilo se s neba sve što je moglo. Završila sam ročište i srela bivšeg kolegu s Pravnog fakulteta.

- Ej, gde si, bre, ti! Nisi se ništa promenila. U stvari, jesi, još si lepša - oborio me s nogu na keca.

Nisam odbila ni poziv na kafu, uostalom, pljuštalo je, ko će sad do advokatske kancelarije. I tako, reč po reč, rešila sam da mu se predam. Ako zatraži, podrazumeva se.

- Je l` znaš da si mi se sviđala na fakultetu? Mislim da sam ga zbog tebe i završio - nije prestajao s komplimentima.

I kad me je pitao da se vidimo krajem nedelje na večeri, noge su mi se odsekle. Ipak nisam bila spremna.

- Budalo, šta misliš koliko će ti se zgodnih frajera nabacivati u tvojoj 43. godini? Šta izvodiš, saberi se i počni da živiš - hrabrila sam sebe.

Pristala sam da se vidimo. Petak, Skadarlija. Obukla sam haljinu koju sam nosila u tu Grčku, gaćice ne... I krenula sam na dejt.

"PODIGAO ME JE NA STO I U SEKUNDI UŠAO U MENE!" Ispovest žene koja je bila S*KS ROBINJA SVOM ŠEFU! Otišli su na POSLOVNI PUT, a tamo je doživela nešto što NIJE MOGLA NI DA SANJA!

 

Kako se sastanak Milene K. završio, da li je bilo vlažnih scena i čime ju je kolega ŠOKIRAO, čitajte sledeće subote na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija