• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: azra/informer.rs

06.09.2020

23:02

Ulaskom u 30. godine muškarci najčešće muku muče s PIVSKIM STOMAKOM - A EVO KADA SU NAJSPREMNIJI ZA BRAK!

Ljubav

Ulaskom u 30. godine muškarci najčešće muku muče s PIVSKIM STOMAKOM - A EVO KADA SU NAJSPREMNIJI ZA BRAK!

Podeli vest

Istraživanja su pokazala kada muškarci varaju, kada su najsrećniji i kada stupaju u bračnu zajednicu.

Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32. godine, najsrećniji su sa 37 godina, ali tek nakon što napune 43. godine, žene smatraju da su konačno sazreli. 

Žene su najsrećnije u 34. godini života, a muškarcima se kockice najbolje poslože tri godine kasnije. Tada stvore porodicu i kupe toliko željeni dom, potvrdila su brojna istraživanja.

Poučeni time istraživači su izdvojili najveće prekretnice u muškarčevom životu:

Momci se u prvi se*sualni odnos upuste sa 15 godina što je godinu ranije nego devojke. Međutim, studija je potvrdila da je 31 posto njih imalo intiman odnos sa ženom i pre 15. rođendana.

Prvi pravi posao muškarci u proseku dobiju u 21. godini života. Tokom života promeniće najmanje šest poslova, provešće 125 dana na bolovanju i iskusiti barem jednu romansu na radnom mestu.

Foto: Pixabay

U 22. godini života brzina sperme počinje opadati, a nivo testosterona nakon 30. pada oko dva posto svake godine.

Sa 23 godine muškarci najčešće polože vozački ispit. Oko 48 posto njih položi iz prve u odnosu na 44 posto žena.

U 29. godini života muškarci najviše uživaju u se*su.

Ulaskom u 30. godine muškarci najčešće muku muče s pivskim stomakom.

Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32. godine, a u 33. već dobiju prvo dete. Žene u proseku majke postanu sa 30 godina.

Sa 35. godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost. Nasledno opadanje kose pogađa oko 40 posto muškaraca.Muškarci su najsrećniji sa 37 godina, jer im se sve sfere u životu, poslovna, porodična i ljubavna, konačno poslože.

Muškarci koji imaju dovoljno kose najzadovoljniji su svojom frizurom u 39. godini. Tokom života isprobaju pet različitih frizura što je šest puta manje nego žene.

Ulaskom u 41. godinu muškarci se osećaju nevidljivima, odnosno misle kako ženama više nisu privlačni. U tim se godinama bore s krizom srednjih godina, proređivanjem kose, podbratkom i lošim zubima.

Tek nakon što muškarci napune 43. godine, žene smatraju da su konačno sazreli. U isto vreme jači pol se suoči sa prvim razvodom.

U 49. godini muškarci se najčešće upuštaju u preljubu.

Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i zarađuju najviše.

Sa 53 godine žene muškarce više ne smatraju se*si.

Sa ulaskom u 70. godine muškarci ponovno uživaju u vrućim igricama u krevetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija