• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

09:00

ZBOG ČIŠĆENJA PODRUMA JOJ POBEGAO MUŽ! Ostavio je DETE i nju jer je NAŠLA OVO - GROZOTU je jedva POGLEDALA!

Ljubav

ZBOG ČIŠĆENJA PODRUMA JOJ POBEGAO MUŽ! Ostavio je DETE i nju jer je NAŠLA OVO - GROZOTU je jedva POGLEDALA!

Podeli vest

Pitala se šta se nalazi unutra, a onda je otvorila sanduk

Đina Pareho bila je u braku sa Hozeom 8 godina pre nego što je otkrila nešto što će potresti sve oko nje u Majamiju. Delovalo joj je da se vole, poštuju i paze i jedva je čekala da mu rodi po mogućstvu troje dece. Ipak, zbog jednog otkrića ostala je sada sama sa ćerkom Georginom i mnoštvom pitanja.

Dve, tri skuvane KAFE i eto PROBLEMA! Očistite džezvu uz pomoć ovog JEFTINOG TRIKA!

Đina je jednom prilikom iz čiste dosade uzela da sređuje podrum u čije delove nijednom pre maltene nije ni ulazila. Čisteći fioku u starom stolu, nabasala je na jedan ključ za koji nije znala čemu pripada. Posle nekog vremena, istog dana, u ćošku podruma, ispod brda stare garderobe pronašla je mali sanduk. Pokušala je sa otkrivenim ključem da ga otključa u čemu je uspela, prenosi portal Quora.

Kada ga je otvorila pronašla je nekoliko video kaseta i dva erotska časopisa. Pomislila je “ok, imao je Hoze mušku prošlost, valjda ga je sve to sad prošlo”. Međutim, te video-kasete nisu joj dale mira te je skinula prašinu sa starog video-rekordera i uključila ga gore u kući u struju.

Foto: Pixabay

Pustila je neke kasete dok je Hoze spavao u spavaćoj sobi i imala je šta da vidi – seksi snimci sa maloletkinjama, a na jednom snimku momak koji je neodoljivo podsećao na Hozea.

Uznemirila se i probudila ga. Kad je video šta je našla, samo je uzeo jaknu i pobegao. Nikad se više nije vratio. Ispostavilo se da se plašio da će ga supruga prijaviti da je pedofil, što je možda i bila istina jer su na snimcima zaista bile samo devojke od ne više od 16 godina.

DA LI PODIŽU samopouzdanje ILI NE? Evo šta naučnici kažu o IMPLANTIMA!

Đina je uzalud pokušavala da ga pronađe, čovek je nestao. Posle nekoliko meseci otkrila je da se vratio u Meksiko, kao i da stalno menja telefonske brojeve. I dalje se nada da će joj se muž jednom vratiti ili joj se bar javiti da sazna šta se to dešavalo i da li je zaista imao mutnu prošlost.


sledeća vest

Izbori 2023

Brnabić oduvala tajkunsku N1 i đilasovce: Ostaće večna ljaga na njihovim imenima da su hteli da pogaze suverenitet sopstvene zemlje!
Koliko ćete još da ponizite svoju zemlju?

Brnabić oduvala tajkunsku N1 i đilasovce: Ostaće večna ljaga na njihovim imenima da su hteli da pogaze suverenitet sopstvene zemlje!

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je kao odgovor na pitanje tajkunske N1 - da li je kršenje međunarodnog suvereniteta zemlje to što su na izborima bili prisutni strani posmatrači koji su bili pozvani - rekla da je to uobičajena praksa u svakoj demokratskoj zemlji i da ne treba da zavaravaju narod takvim lažnim vestima

21.02.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija