• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2020

19:59

LJUPKA JE MALA MACA ZA MENE! Sada ću vam reći šta sam uradila mužu kad me je prevario! Milena K. ŠOKIRALA novom ispovešću!

Ljubav

LJUPKA JE MALA MACA ZA MENE! Sada ću vam reći šta sam uradila mužu kad me je prevario! Milena K. ŠOKIRALA novom ispovešću!

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Planirala sam danas da vam otkrijem još jedan deo sebe, da se "ogolim" pred vama, s obzirom na to da mi je život poprilično buran, mogu da vam pričam mesecima, kao što uostalom i planiram, ali umesto da idem napred, moraćemo da se vratimo unazad i podsetimo mučnih scena mog razvoda. 

A sve to zbog Ljupke Stević i drame o kojoj svi pišu, o njenom burnom raskidu i saznanju da je prevarena. 

Mnogi misle "Uh, preterala je! Ja to nikad ne bih tako! Žena je luda! Nema mozga!", ali, ne sudite drugima dok se ne nađete u sličnoj situaciji. Verujte mi. 

Žene koje prave ljubomorne scene svojim partnerima, posebno na javnom mestu, za mene su bile "lujke". Pobogu, ja sam ceo život bila odličan đak, dobar student, iz dobre kuće, lepo vaspitana. MENI TAKO NEŠTO DA SE DESI?! SCENA NA JAVNOM MESTU?! NEMA ŠANSE!

Neće mene gledati konobari u restoranu ili prolaznici na ulici kako se brukam.

Kao što sam vam već pisala, uzela sam mužev telefon i tamo ugledala šokantne poruke između njega i moje kume. Naše venčane kume! Sa kojom smo letovali zajedno, proveli pola života.

U tom tekstu sam vam rekla da sam ga naterala da mi sve prizna, da sam odvela ćerku Hanu kod mojih roditelja i plakala celu noć, da sam jedva naterala sebe da prihvatim realnost - da to nije moj čovek, da je neveran, da moram da ga prebolim.

Hmmm, sve je to istina, samo sam izostavila prvu reakciju, kada sam pročitala njihove poruke.

Foto: Pixabay

Dok se tuširao, zaprepašćeno sam čitala... Osetila sam da mi pritisak raste, u stomaku me je preseklo, ponestalo mi je vazduha. Blenula sam u onaj telefon i čitala šta bi njih dvoje radili jedno drugom, razne perverzije. 

A onda mrak. Sećam se kao kroz maglu daljih događaja. Mada, moj komšiluk to nikada neće zaboraviti.

Poslala sam poruku sa njegovog broja kumi da hitno dođe jer Mileni nije dobro. 

Zatim sam krenula da bacam stvari po kući. Sve što je njegovo, sve što me podseća na njega. Naše zajedničke fotografije, uspomene sa letovanja, poklon te iste kume za njegov rođendan, o, daaa, naravno da mu je kupila bokserice, uzela mu žena meru. Nije dovoljno samo da ih bacim, krenula sam da cepam... Ne zaustavljam se tu, nastavljam dalje po ormaru, bacam stvari kroz prozor. Njegov štap za pecanje sam krenula da bacim, ali, ubiću nekoga dole, pa reših da izbacim ispred vrata. U tom maničnom besu, ipak ima trunke razuma. Ne želim da neko strada, niko osim njega. Njega želim da ubijem.

Moje bacanje pravi buku, lupam vratima, sve odzvanja, ispuštam čak i neke krike, pa on zabrinuto istrčava, umotan samo u peškir. 

- Šta ti je, Milena, alooo, jesi dobro, šta se desilo? - deluje čak iskreno zabrinuto. 

Samo to mi je falilo. Da čujem glas preljubnika, glas gnjide od čoveka. 

- Desilo? Desilo se to da si šljam, najgori čovek koga sam u životu upoznala. Život si mi upropastio, aloooo! Život! Toliko godina sam bacila, ja sam debil, kreten, ja sam glupača! - urlam.

Ništa mu nije jasno. Krenuo je da mi priđe, da me zagrli, otrgnula sam se i nastavljam sa haosom. Vrištim, ceo komšiluk me čuje, ali još nikoga nema na hodniku. A onda se pojavljuje ona. Moja divna kuma.

Stoji na vratima i unezvereno gleda u nas, ništa joj nije jasno. E, tada počinje šou. 

- Ooooo, evo je, došla je da ti kaže kako obožava kad je ližeš! - izgovaram, dok me njih dvoje zapanjeno posmatraju.

- Ljudi, upomoć! Izađite - derem se iz sveg glasa, dok se komšije polako pojavljuju na hodniku. 

- Pogledajte golupčiće, vi ne znate?! Njih dvoje se vole, ovo je moja kuma, moja verna drugarica, ja njoj život mogu da poverim, znate?! Muža očigledno ne mogu! - privukla sam pažnju, otvaraju se čak i vrata poslednjeg stana gde živi komšija Đorđe, a on ne bi izašao čak ni da gori zgrada. Ovo je očigledno bitniji događaj od požara.

Veći deo stvari sam izbacila, krećem da uništavam lagano. Štap za pecanje, polomljen. Njegovi diskovi su paramparčad. Jao, džojstik za PES, ili kako se već zove ta igrica. Gazim, gnječim, kidam. 

- Ovo ću da ti uradim, je l' ti jasno?! Ovako ću da te zgnječim, oboje, kao bubašvabu! - izgovaram, a on se primiče, primetih da je i dalje u peškiru, stoji na hodniku, tik uz mene. Pokušava da me smiri.

- Milena, uđi unutra da porazgovaramo. Pogrešno si shvatila. Ne znam o čemu pričaš, hajde, ti znaš da si mi jedina, čemu sve ovo?! Samo uđi, molim te - diskretan je, iznenađujuće smiren, ne voli publiku, sramota ga je.

U tom trenutku povlačim njegov peškir, ostaje nag i potpuno osramoćen nasred hodnika.

- Ovo je šmeker, ovako izgleda muškarčina, pogledajte svi! Ovo ovde je mene prevarilo, ovakvu, sa ovom nesrećnicom - urlam, a čak i komšinica Vera, starija gospođa, gleda netremice u "onu stvar" mog muža. 

Moja kuma nemo stoji, postiđeno, ne progovara, sagla je glavu. Shvatila sam da mi je dosta, nemam više šta da kažem. Gordo se okrećem, sa peškirom u rukama, ulazim u stan, zaključavam vrata. Preljubnik ostaje go na hodniku, sa svojom dragom. Pa, neka probere od stvari koje sam izbacila, možda nešto može da navuče na sebe. Ne zanima me. Komšije se polako povlače. 

U tišini svog stana počinjem da plačem. Polako postajem svesna šta sam uradila. Eto, moguće je. Svi smo mi Ljupka. To čuči u nama i čeka trenutak da ispliva.

A nastavak ispovesti Milene K. i šok događaje koji su joj se desili čitajte sledeće subote na našem portalu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomi

pre 3 godine

ljubinka je bila ljubavnica ozenjenom policajcu!

Muki

pre 3 godine

Ovo je opet ono simpatisanje zenskog nasilja za koje ce da dobije od suda poljubac u obraz, a d aje muskarac to uradio bila bi visegodisnja robija, je l to taj zakon protiv nasilja isti za sve ili nije, sta je sa laznim prijavljivanjem itd....

Mordekaj

pre 3 godine

Zašto da ne, verujem da je tako uradila. Ili približno. U svakom slučaju, tekst je napisan majstorski, skoro da sam mogao da vidim čitavu scenu čitajući ga. Nije dobar primer Ljupke, ona je ipak prevarena ljubavnica, ali mi pada na pamet onaj vic o Lali i Sosi, kada Lala uhvati "na gomili" Sosu sa Pantom. Istrči na sokak i počne da viče na sav glas: "Ljudi, dođite da vidite čudo! Čovek j..e, a ne mora!"

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14