• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv.rs

10.11.2020

13:27

BIO JE NESREĆAN U BRAKU, PA JE PREVARIO ŽENU! A onda je našao LJUBAVNICU, koja mu je priredila NIKAD VEĆI ŠOK

Ljubav

BIO JE NESREĆAN U BRAKU, PA JE PREVARIO ŽENU! A onda je našao LJUBAVNICU, koja mu je priredila NIKAD VEĆI ŠOK

Podeli vest

Jedan Englez se odjednom našao u trouglu, punom preljube i sumnje, i sada je ubeđen da ga ljubavnica vara

Imam 49 godina, i suprugu sam upoznao kada smo oboje imali 17 godina, i posle samo godinu dana smo se venčali. Imamo tri sina, ali već godinama sam duboko nesrećan”, započinje muškarac svoju priču.

 - Naš brak je već godinama gotov, a supruga me zanemaruje i odavno sam na poslednjem mestu njenih prioriteta. Pre pet godina sam napravio profil na sajtu za upoznavanje, i nakon nekoliko nedelja sam upoznao predivnu ženu koja ima 43 godine, i takođe je nesrećna u braku -  priča Britanac i nastavlja:

“Priznala mi je da je imala više vanbračnih afera, i to me je zabrinulo, ali me je ona ubedila da će stvari biti drugačije sa mnom”.

Foto: Pexels

 - Ona namerava da napusti muža kako bismo mogli da počnemo da zajedno živimo. Moja namera je da naredne godine, kada naš najmlađi sin završi fakultet, napustim suprugu. Naša afera je uzbudljiva kao i na početku. Nikad mi nije dovoljno nje, i ona me zadovoljava na načine na koje moja supruga nikada nije mogla za sve godine braka - objašnjava on.

 - Moja ljubavnica će uraditi bilo šta samo da zadrži uzbuđenje u našoj vezi. Međutim, počela je da me nagriza sumnja zbog njene prošlosti. Zato sam odlučio da kreiram lažni “dejting” profil i da je tako testiram. Očekivao sam da uopšte ne odgovori na moj predlog za kontakt ili da kaže kako nije zainteresovana. A desilo se upravo suprotno - priznaje Englez.

 - Jasno mi je stavila do znanja da je zainteresovana za neobavezan seks. Izgubio sam živce i suočio se sa njom, a ona se smejala i govorila mi da je sve vreme znala da sam to ja, kao i da se samo poigravala sa mnom. Ali, ja ne verujem da je to istina -  očajan je muškarac.

 - Duboko sumnjam u svoju odluku da ostavim porodicu, koja će time sigurno biti povređena, zbog žene koju iskreno volim, ali koja je sklona preljubi  - zaključio je Britanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Pa brate zadivljen si i zadovoljan njenim veštinama u krevetu. Kako očekuješ da završi fakultet a da nikad ne ide na predavanja? Misliš da je završila dopisnu se**ualnu školu?

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija