• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo/Informer.rs

12.02.2021

07:55

OVAJ NAPITAK JAČA IMUNITET I KRVNU SLIKU! Samo jedna ČAŠA je potrebna da biste UNELI SVE VITAMINE

Ljubav

OVAJ NAPITAK JAČA IMUNITET I KRVNU SLIKU! Samo jedna ČAŠA je potrebna da biste UNELI SVE VITAMINE

Podeli vest

Ukoliko želite da ojačate imunitet, ali i popravite krvnu sliku, ovaj napitak je odlično rešenje. Lako se pravi, a okrepiće celo telo i vratiti energiju

Za pripremu su vam potrebni sledeći sastojci:

Obarena cvekla
Zelena jabuka
Šargarepa

Limun
Đumbir

Foto: Shutterstock

Napitak od cvekle

Priprema:

 Sastojke stavite u blender ili sokovnik i dobro izmiksajte i napitak je spreman. 

Ovaj sok sadrži antioksidante koji imaju protivupalno dejstvo, a prava je vitaminska bomba koja povoljno deluje na imunitet. Bori se protiv simptoma prehlade i gripa.

Zahvaljujući cvekli, ovaj napitak je bogat gvožđem, pa se preporučuje ljudima koji imaju anemiju ili reumatoidni artritis.

Jednom čašom ovog soka unećete kalijum, vitamin A, vitamin C, potom B6 i B9, kao i druge zdrave sastojke koji jačaju imunitet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija