• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

21.04.2021

15:23

AKO MUŠKARAC OSETI OVO, ZALJUBIĆE SE DO UŠIJU! Najskrivenije emocije će isplivati!

Ljubav

AKO MUŠKARAC OSETI OVO, ZALJUBIĆE SE DO UŠIJU! Najskrivenije emocije će isplivati!

Podeli vest

Kada muškarac oseti ovo, on počinje da se vezuje

Duboka povezanost

Verovale ili ne, ali muškarcima je zaista bitna duboka povezanost sa ženom do koje im je stalo. Svaki čovek ima svoju ranjivu stranu koju drugima pokazuje samo u momentima najveće moguće intime, zato se potrudite da svom partneru priuštite osećaj sigurnosti. Budite tu za svog muškarca, imajte vremena da saslušate njegove probleme, planove, tajne. Dozvolite mu da podeli sa vama svoja osećanja, kako lepa tako i ona koja mu teraju suze na oči. Ranjivost rađa poverenje, a poverenje povezanost koja je ključ svake kvalitetne veze.

Prihvatate ga takvog kakav jeste


Ne dosađujete mu nepotrebnim zapitkivanjima, ne osuđujete njegove postupke, ne kritikujete konstantno njegovo ponašanje. Ko vas ne bi poželeo? Ovo, naravno, ne znači da muškarac od vas očekuje da ste (samo) lepi i da trepćete okicama, već da znate koje su to stvari koje zaslužuju pravu dramu, a koje ozbiljnu diskusiju. Da li biste vi voleli da kraj sebe imate histeričnu i previše zahtevnu osobu kojoj nikad ništa nije dovoljno dobro? Verujemo da je odgovor ne.

Foto: Pixabay

 

Verujete u njega

Svi se mi povremeno plašimo da ćemo nešto zabrljati, da se nećemo dovoljno dobro pokazati na novom poslu, da nećemo na vreme završiti neke obaveze, da ćemo posustati pre ispunjenja nekog cilja i slično. Zato je faktor vere jako bitan kada je partnerski odnos u pitanju. Niko ne voli da oseti kako je izneverio nečija očekivanja, ili da nije dovoljno dobar za nečije standarde. Verujte u svog muškarca, i isto tražite i od njega!

Pored vas se oseća muževnije

Ukoliko ste žena koja svom partneru dozvoljava da se postavi zaštitnički prema njoj, pa čak i onda kada je sasvim svesna činjenice da joj ta ista zaštita i nije tako potrebna – čestitamo! To znači da je vaš muškarac vas povezao sa osećajem superiornosti koji mu se javlja svaki put kada pomisli kako nešto treba da učini za vas. Dozvolite mu da organizuje i obezbeđuje stvari za vas, nagradite njegov trud i posmatrajte kako postajete sve važniji u njegovim očima!

Atraktivnost

Upravo zato što je ovo najočiglednija stvar koja je i dovela do toga da se vaš muškarac zainteresuje za vas na prvom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija