• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

26.04.2021

13:42

BISER NA PEŠČANOJ PLAŽI JADRANA - Otkrivamo savršeno mesto za potpuni ugođaj na moru i odmor cele porodice

Ljubav

BISER NA PEŠČANOJ PLAŽI JADRANA - Otkrivamo savršeno mesto za potpuni ugođaj na moru i odmor cele porodice

Podeli vest

Otvoreno more i dugačke, peščane plaže oduvek su bile zaštitni znak južnog Jadrana i Ulcinja - najstarijeg i najjužnijeg primorskog grada u Crnoj Gori. Sa blizu 20 km plaža, neposrednom blizinom Ade Bojane, nepreglednim maslinjacima i lekovitim svojstvima peska i mineralne sumporne vode, Ulcinj i njegova okolina pravo su mesto za savršeni odmor u krugu porodice

Upravo na jednoj od tih dugih, peščanih plaža, smešten je luksuzni hotel Azul Beach Resort Montenegro, deo grupacije Karisma Hotel & Resorts, jedne od vodećih u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja je prepoznala potencijal ove crnogorske regije i vratila joj zasluženi sjaj.

Ultra All Inclusive Rezort, čije ime Azul se prevodi kao azurna boja, ili plavetnilo, prostire se na čak 17 hektara. Udaljen je svega 5km od samog centra Ulcinja i ima direktan izlaz na plažu sa sitnim peskom. Elegantni i komforni Azul Beach jednako je primamljiv parovima, porodicama sa decom ili većim društvima prijatelja, zahvaljujući širokoj ponudi sadržaja u sklopu kompleksa. Hotel poseduje čak osam bazena koji su tematski raspoređeni kroz čitav kompleks, među kojima je i najveći infinity bazen u Crnoj Gori, kao i bazeni za decu.

Foto: Promo

Nezaboravne avanture i zabava zagarantovani su dodatnim sadržajima hotela, poput sportskih terena za fudbal, tenis i odbojku na plaži, avantura parka, teretane na otvorenom, akustičnih koncerata i animacije za najmlađe. Zahvaljujući nesposrednoj blizini svega što Velika ulcinjska plaža ima da ponudi, uključujući i predivnu Adu Bojanu, Azul Beach Resort Montenegro može biti i savršen izbor za sve ljubitelje kajtsurfinga, planinarenja, vodenih sportova, ali i za obilazak kompletne crnogorske obale i njenih gradova.

Sa čak 479 soba i apartmana, Azul Beach Resort Montenegro nudi širok izbor najrazličitijih enterijera - od standardnih dvokrevetnih soba, porodičnih apartmana sa dve spavaće sobe, pa sve do prvih swim up apartmana u Crnoj Gori sa privatnim bazenima. Ceo kompleks je nedavno renoviran i pruža maksimalan ugođaj, uz poštovanje svih epidemioloških mera kako bi se svaki gost osetio bezbedno.

Foto: Promo

Četiri hotelska restorana predstavljaju svojevrsno putovanje kroz ukuse, sa predivnim pogledima i pažljivo razrađenim menijem, spajajući najbolje od mediteranske i svetske kuhinje, a gosti pored toga mogu uživati i u jednom od sedam barova, isprobavajući osvežavajuće koktele, vrhunska vina i najbolja lokalna piva.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelskih grupacija na svetu koja, pored Crne Gore, uspešno posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Kolumbiji i na Jamajci. Poslovna strategija ove grupacije potpuno je orijentisana ka gostima i inovativnim konceptima koji je izdvajaju od konkurencije, o čemu svedoče prvenstveno zadovoljni posetioci, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, Karisma hoteli se redovno nalaze i na najcenjenijim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes.

Foto: Promo

Zato, ako ste tražili mesto za ovogodišnji odmor - izaberite ultra all inclusive koncept u Azul Beach Resort Montenegro!


Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija