• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Ž.

06.07.2021

09:43

Saveti za STRAST na MEDENOM MESECU! Slatko da slađe ne može biti... Ali NE OČEKUJTE PREVIŠE!

Shutterstock

Ljubav

Saveti za STRAST na MEDENOM MESECU! Slatko da slađe ne može biti... Ali NE OČEKUJTE PREVIŠE!

Podeli vest

Svi znamo šta se najviše radi na medenom mesecu... Šeta, ide u šoping? Naravno da ne! Iako već mnogi partneri žive zajedno i pre braka, od medenog meseca se i dalje mnogo očekuje kada je reč ljubavnoj igri. A kako ona ne bi bila razočarenje, poslušajte savete eksperta...

Iz nekog razloga, mnogo je tek venčanih parova koji od medenog meseca očekuju previše. Za mnoge je to čak i stresna situacija: neki muškarci mogu da se opterete činjenicom da na medenom mesecu treba da budu mnogo bolji nego inače, a žene da treba da budu drugačije, zanimljivije, a od njega očekuju i dodatnu dozu romantike. Ali eksperti za veze kažu da jedino što treba da uradite jeste da se opustite. Medeni mesec je zapravo putovanje koje treba da vam omogući da pobegnete od svih i da se još više povežete sa partnerom. Ipak, budite obazrivi, jer svu romantiku i sav "med" sa medenog meseca neće biti lako održati kada se vratite. I to je potpuno normalno, kažu stručnjaci, i daju savete kako da vam medeni mesec, a i dani posle njega, budu još slađi.

Smanjite svoja očekivanja

Ovo je, kažu eksperti, najvažniji korak. Ne očekujte da će ovo biti neka vrsta erotskog iskustva iz bajke. Ne paničite ako vam nije do strasti čim uđete u hotelsku sobu. Dajte sebi nekoliko dana da se naviknete na novu sredinu, šetajte, pričajte... Intimni odnos će doći spontano.

Foto: Shutterstock

Pričajte o intimi

Ako komunikacija u vašoj spavaćoj sobi ranije nije nije bila otvorena koliko biste želeli, sada je vreme da to promenite. Komunikacija o onome što želite ključni je element zdravog intimnog odnosa. Medeni mesec se ponekad izjednačava sa strašću i samo strašću, ali takođe i razgovor o njoj veoma znači. Tih ćete se trenutaka sigurno sećati.

Samo napred i eksperimentišite

Neki parovi vole da eksperimentišu; drugi vole da se drže onoga što funkcioniše - i jedno i drugo je u redu. Na medenom mesecu možete da testirate sebe i svog partnera: predložite sve što vam padne na pamet. Ne morate da nastavite u ovom stilu i kasnije ako vam se ne dopada. Ludujte, pobogu na medenom ste mesecu!

Foto: Shutterstock

Ne zaboravite na humor

Ne očekujte da će na putovanju sve ići kako ste zamislili. Računajte na povremeno kidanje živaca zbog nekih stvari koje nemaju veze sa vama i vašim odnosom. Promenite ono što možete, a zatim se opustite i uživajte u svom medenom mesecu. Nakon par dana ili čak nakon par sati verovatno ćete se svemu samo smejati. Nađite humor u svakoj situaciji, ne dozvolite da vas gluposti spreče da uživate.

Recite svima da ste na medenom mesecu!

Kada stignete u hotel, ili još bolje, dok ste u avionu, recite svima da ste na medenom mesecu. Verovatno ćete uživati u posebnom tretmanu, kao što su šampanjac dobrodošlice ili poklon-korpa sa voćem u sobi. A pored toga, stavićete ljudima do znanja da vas se klone, jer uglavnom želećete intimu, a ne neki dosadan par koji vas prati a koji je sto godina u braku i sve im smeta... Šalimo se, ne mora u braku da bude uvek tako. Osim toga, vi ste na početku priče, a početak je uvek neizvestan...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Rusija će po NATO bazi u Rumuniji udariti brutalno, ono što Moskva radi u Ukrajini biće smešno u poređenju sa tim!
Vilijam Šrajver upozorio Pentagon

Rusija će po NATO bazi u Rumuniji udariti brutalno, ono što Moskva radi u Ukrajini biće smešno u poređenju sa tim!

Američki vojni analitičar i istoričar Vilijam Šrajver ističe da je realna mogućnost da avioni F-16 proizvedeni u SAD krenu u istočnu Ukrajinu. On navodi da iz onoga što je naučio tokom poslednjih nekoliko nedelja, zaista izgleda da se SAD grčevito spremaju da postave vazdušne baze u Rumuniji, veoma blizu obale Crnog mora - verovatno da bi se koristile za vazdušne operacije F-16 protiv Rusije .

02.07.2024

21:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija