• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2021

23:52

ZA SVE ONE KOJI SLAVE DEDA MRAZA SVAKE GODINE!

pexels.com

Ljubav

ZA SVE ONE KOJI SLAVE DEDA MRAZA SVAKE GODINE!

Podeli vest

Da li pripadate onima koji ne daju nikome da im "ukradu novogodišnje veče", kićenje jelke, paketiće koje pažljivo birate za svoje voljene, svetlucav i okićen grad, ili pripadate onima koje nervira "sav taj kič", užurbanost, šoping manija "kao pred smak sveta"? Kada ste prestali da verujete u Deda Mraza? Da li svojim mališanima krišom dok gledaju vatromet kroz prozor, zvonite na vrata, ostavite paketiće, pa brzo pobegnete, i uživate u njihovoj radosti, i radujete se što ste uspeli da za njih magija i te godine postoji?

Foto: Pixabay

Čekajući Deda Mraza

Da li se radujete Novoj godini? Da li vas ona asocira na ostavljanje svega lošeg iza sebe i uliva nadu da će nova, sledeća biti sasvim nova i da će donetei bolje dane?

Da li danima smišljate poklone za svoje drage mališane i drage ljude, birajući satima baš onaj koji će ih obradovati i koji su želeli cele godine?

Da li vam je njihova radost najveći poklon koji vam hgreje dušu...

Foto: Pixabay

Najlepša je radost dece povodom dočeka Nove godine

Da li ste ljubitelj retro načina kićenja jelke,ili sami pravite maštovite ukrase? Da li se radije opredeljujete za prirodnu jelku ili se zadovaljate plastičnom...da li prirodnu posle praznika posadite uz pomoć komšija ispred svoje zgrade...

Foto: Pixabay

Ukrasi mogu biti glamurozni a možete ih i sami napraviti

Svake godine kitite jelku nakitom u drugoj boji? Koja kombinacija vam je omiljena...zlatna, srebrna, kombinacije crveno-zlatna, teget-srebrna...Ove godine su potpuni hit pastelne boje, bebi roze i bež, nežno plava...

Foto: Pixabay

Zabavno je da svake godine menjate boju ukrasa u koje ćete odenuti svoju jelku

Da li ćete ove godine praviti tradicionalnu trpezu, ruska salata, sarma, pečenje,ili ćete praviti suši, morske plodove, koje vino čete izabrati...i koja torta i kolači će biti izneta na vama svojstveno dekorisan sto u 5 do 12?!

Uživajte i budite srećni!

Foto: Pixabay

Posebnu čaroliju čine novogodišnji kolačići

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija