• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav/zdravlje/informer.rs/reci.hr/

14.02.2022

15:41

Potreban vam je samo jedan TAJNI SASTOJAK!

Shutterstock

Ljubav

Potreban vam je samo jedan TAJNI SASTOJAK!

Podeli vest

Vrhunac erotskog zadovoljstva ili sladostrašća praćen je izmenjenim stanjem svesti sličnim vrtoglavici. Iako je u pitanju fiziološki proces u njegovom odigravanju učestvuju mnogi psihološki faktori... Ipak, danas preporučujemo nešto isključivo fizički...

Prema najnovijem istraživanju Centra za promociju polnog zdravlja na univerzitetu u Indijani čak 50 odsto žena tvrdi kako je korišćenje lubrikanta najlakši i najbrži način da dožive vrhunac.

Budući da vaše erotsko uzbuđenje stvara prirodni lubrikant, dodavanje lubrikanta ubrzaće i rasplamsati strasti. Osim toga, on povećava osećaj uživanja i olakšava trenje što dodatno pomaže u celom procesu.

Ukoliko ni to nije dovoljno da vas uverimo u prednosti lubrikanta, čak 80 odsto ispitanica priznalo je da ih korišćenje lubrikanta dovodi do višestrukog zadovoljstva.

 

Osim toga, lubrikanti su posebno dragoceni za žene u menopauzi koje zbog suvoće polnog organa imaju otežane intimne odnose, a ako ste pobornik prirodne, odnodno domaće kozmetike isprobajte neki od sledećih predloga...

Recepti za domaće lubrikante

Foto: Shutterstock

Belance je stari recept našin baka za koji se tvrdi da poboljšava plodnost

Belenace

Naše bake su koristile belance koje je, verovali ili ne, prirodni lubrikant i pomogao je mnogim ženama prilikom začeća jer deluje na bolje kretanje spermatozoida. Umutite ga i nanesite. Budite sigurni da neće oštetiti kondom, a pružiće vam odličan doživljaj.

Foto: Shutterstock

Aloe vera gel ima antibakterijska svojstva

Aloe vera

Osim toga što aloe vera gel ima antibakterijska svojstva, ova čudesna biljka je i nežno i neutralno sredstvo pogodno za sve tipove kože. Siguran je za korišćenje u intimnom području, samo se pobrinite da koristite gel stoprocentne čistoće ili ga sami iscedite iz kućne biljke.

Foto: Shutterstock

Isprobajte kokosovo, bademovo, maslinovo ili ulje avokada... 

Prirodna ulja

Haldnoceđena ulja poput kokosovog, bademovog, avokadovog ili maslinovog su dobri prirodni lubrikanti pa su zbog prirodnih mirisa i nežnog delovanja odlično rešenje za masažu intimnih delova. Njihov učinak je znatno duži nego kod vodenih lubrikanata, a najviše ga koriste parovi koji ne koriste zaštitu jer mogu dovesti do pucanja kondoma.

Foto: Shutterstock

U dodiru s toplinom ljudskog tela ši puter razvija provokativan miris

Ši puter

U ajuverdskoj kuhinji se tradicionalno koristio kao lek, a u dodiru s toplinom ljudskog tela ši puter razvija provokativan miris pa se često koristi i u svrhu masaže.

Foto: Shutterstock

Vitamin E prirodno će ovlaži i podmlađuje tkivo

Vitamin E

U apoteci možete kupiti vitamin E u uljanom obliku, a osim što će ispuniti funkciju lubrikanta, prirodno će ovlažiti i podmladiti tkivo. Ne treba ga dodatno razblažiti već ga direktno nanesite na željeni deo tela.

Foto: Shutterstock

Dodajte dve kapi eteričnog ulja na 50 ml lubrikanta

Savet plus

U svaki prirodni lubrikant možete da dodate eterično ulje koje će poslužiti kao antivirusni, antibakterijski i antigljivični dodatak, ali i popraviti miris svakog ulja ili gela. Eterična ulja koja se preporučuju su lavanda, nana (pružiće efekt hlađenja), đumbir (efekt zagrevanja), geranijum, jasmin, ilang ilang, bergamot, rimska kamilica i čajevac. Pri tome je važno paziti na doziranje: bilo da se radi o ulju ili gelu na 50 ml preparata dodaje se maksimalno dve kapi eteričnih ulja jer bi veća količina mogla da nadraži sluzokožu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija