• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.02.2022

18:42

Koliko ČESTO treba da peremo FARMERKE?

Ljubav

Koliko ČESTO treba da peremo FARMERKE?

Podeli vest

Mogu se čuti različiti saveti u vezi sa tim koliko često treba prati farmerke. Neki stručnjaci kažu da ih ne treba prati uopšte, ali složićete se da je taj savet prilično gadan

Stručnjaci kažu da kažu da bi farmerke trebalo prati što ređe. Bojene farmerke bi trebalo da perete što ređe. Ako ih često perete, pre će da izblede.

Za razliku od drugih odevnih komada, farmerke ne treba da budu predugo u mašini. Često pranje može da uništi boju i kroj. Dovoljno je da ih operete jednom mesečno na niskoj temperaturi, kako bi uvek bile čiste i sveže.

Foto: pexels.com

Farmerke

Ipak, ako ih nosite svakodnevno, onda je jasno da morate da ih perete češće da bi bile čiste.

Osim toga, savet je da farmerke uvek perete izvrnute, kako biste zaštitili vlakna od direktnog uticaja deterdženta i sprečili da brzo izblede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija