• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/24sata

27.02.2022

21:00 >> 19:41

DOVEDITE SVOG MUŠKARCA DO LUDILA!

Shutterstock

Ljubav

DOVEDITE SVOG MUŠKARCA DO LUDILA!

Podeli vest

Mnogi muškarci naježe se od zadovoljstva kad im partnerka prstima prolazi kroz kosu i lagano, polako masira glavu i vrat. Muškarcima je vrlo erotično kad žene dodiruju njihove mišiće i hvale koliko su veliki i čvrsti...

Pogrešno je verovati kako muškarce erotski uzbuđuju samo konkretne radnje. Postoje i vrlo suptilne situacije koje mogu da ih toliko uzbude da će zaboraviti na sve, možda čak i na fudbal.

Sledi 10 saveta, ko zna možda se vrlo prijatno iznenade:

1. Verovatno ne postoji muškarac koji ne bi voleo da posmatra svoju devojku dok kuva potpuno naga, samo s keceljom na sebi. Pa, ako želite malo da začinite svoj ljubavni život - priuštite mu povremeno to zadovoljstvo.

2. Dobro, pogled na haltere i erotsko rublje verovatno ne treba posebno isticati jer to je već poznato kao odličan afrodizijak. Ali, poigrajte se malo i, recimo, čistite kuću ili peglajte samo u izazovnom rublju.

3. Muškarcima je vrlo privlačno kad žene dodiruju njihove mišiće i hvale ih koliko su veliki i čvrsti. Tako se osećaju još muževnijima, a tada im je i polni nagon jači.

4. Masirajte mu ponekad stopala i poigrajte se malo s prsima na nogama. Pa krenite lagano i senzualno da češkate noge tako da slučajno završite u unutrašnjosti njegovih butina. Masaža dlanova, lagana i senzualna, sigurno ga neće ostaviti ravnodušnim. A, uživaće i ako mu noktima prolazite po podlaktici.

5. Uhvatite ga "onako usput" za zadnjicu dok prolazite kraj njega i prokomentarišite koliko je privlačna.

6. Mnogi muškarci naježe se od zadovoljstva kad im partnerka prstima prolazi kroz kosu i lagano, polako masira glavu i vrat.

Foto: Shutterstock

"Zaboravite" donji veš i recite mu to 

7. Kada idete zajedno negde napolje, možda u bioskop ili restoran, "slučajno" zaboravite da obučete donji veš i to mu dajte do znanja. Ovo muškarce provereno jako uzbuđuje.

8. Vilica je osetljivo područje kod muškaraca, odraz je njihove muževnosti i jako im je uzbudljivo kad im žene dodiruju taj deo tela, bilo prstima bilo usnama - najbolje je i jedno i drugo u isto vreme.

9. Pogled na ženu koja uživa vrlo je uzbudljiv, stoga ne skrivajte svoja osećanja već se opustite i pokazujte ih - pre, tokom i nakon vođenja ljubavi. 

10. Ne zatvarajte vrata dok se tuširate ili kupate. Muškarci obožavaju da posmatraju partnerku dok je kompletno naga i mokra.

Savet plus: Divite mu se, dajte mu do znanja kako je on za vas najveći muškarac, najlepši, najpametniji, najprivlačniji itd. Hteli mi to priznamo ili ne, svi mi volimo da čujemo ovakve stvari jer nam to podiže ego, popravlja raspoloženje, a samim tim jača želju za bliskim kontaktom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija