• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

24.03.2022

18:34

7 suptilnih i sjajnih načina da naterate muškarca da URADI ŠTA ŽELITE!

Shutterstock

Ljubav

7 suptilnih i sjajnih načina da naterate muškarca da URADI ŠTA ŽELITE!

Podeli vest

Znamo da sa muškarcima nije uvek baš najlakše, ali postoji način kako da dobijete od njih ono što želite.

Ukoliko želite da znate kako da dobijete od muškarca ono što želite, evo nagoveštaja - nemojte da zvocate.

Takođe, izbegavajte svađe, žaljenja, viku, suze i durenje.

Zaista, sve što je potrebno jeste da mu date malo onog staromodnog šarma, koji samo žena može da da.

Od smekšavanja ga komplimentima, do naginjanja za dug poljubac, baš pre nego mu tražite da pospremi stan, zaista nije toliko komplikovano.

Nekoliko žena je dalo svoje predloge:

1. Dama u nevolji

Kad god želim da muškarac nešto uradi, samo napravim slatko i nevino lice. Iako nisam naivna, pretvaraću se da jesam i ulepšavaću sve kako bih dobila ono što želim - Erin, 25

2. Dajte im nešto što vole

Moj dečko voli iznenađenja (iako to ne bi priznao), pa uvek dođem spremna. Ako želim da izađe sa mnom i mojim drugaricama ili da mi pomogne da spremim stan, prethodno kupim nešto što voli ili nešto što je on želeo da kupi. Nema argumenata ili durenja, samo malo iznenađenje i imam ga u šaci - Lisa, 29.

3. Neka pomisli da je njegova ideja

- Mama mi je otkrila tajnu kad smo muž i ja počeli da se zabavljamo. Rekla je da je najbolji način da dobijete šta želite, ako pomisli da je njegova ideja - Hana, 40.

Foto: Freepik.com

ljubav

4. Pitajte slatkim tonom

Recite da sam luda, ali ja samo lepo pitam, ali ono kao baš, baš lepo. Ako moj muškarac zna da je to nešto meni važno, samo mu naglasim koliko mi je bitno i obećam mu da ću mu nadoknaditi posle. Kako bilo koji dečko može da kaže “ne” na to - Tara, 32.

5. Smekšajte ga komplimentima

Potrudim se da ga smekšam, pre nego što ga pitam bilo šta da uradi. Da ne bude previše očigledno, počeću dan ranije i učiniti da se oseća dobro. Onda, kada je smekšan, reći ću mu da ćemo provesti vikend sa mojim roditeljima. Kako muškarac onda može da se ljuti na devojku, koja je provela ceo dan dajući mu šta želi - Morgan, 33.

6. Nagnuti se za dug poljubac

Nema ništa slađe od dugog poljupca, pre nego što tražite nešto. To je moj način da kažem “da, treba mi nešto od tebe, ali se neću svađati oko toga”. Mislim da muškarac to može da ceni, a i koji od njih ne voli vreli poljubac - Megan, 27.

7. Učini mu uslugu

- Napraviću večeru za dečka, a onda će on preuzeti i pospremiti, bez da ja moram da prigovaram. Ili ću ja kupiti večeru, a sledeći put kad budemo izašli će on platiti račun. Tako što vidi da preuzimam inicijativu, veće su šanse da će sam uvideti da treba da uradi nešto lepo za uzvrat. Daš da bi dobio - Britani, 36.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija