• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

10.04.2022

14:02

OVO SIGURNO FUNKCIONIŠE! 6 saveta kako da OSVOJIŠ i zadržiš muškarca - biće ti u potpunosti POSVEĆEN!

Shutterstock

Ljubav

OVO SIGURNO FUNKCIONIŠE! 6 saveta kako da OSVOJIŠ i zadržiš muškarca - biće ti u potpunosti POSVEĆEN!

Podeli vest

Ukoliko si se pitala šta je potrebno da njegovo srce bude tvoje, dajemo ti nekoliko proverenih saveta.

Kada su veze u pitanju, žene su često u nedoumici šta je to potrebno da kako bi muškarac koji im se dopada postao njihov, ali i da veza sa njim zapravo uspe. 

Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da primenite, ako želite da to i ostvarite:

1. Pokažite mu koliko ga želite

Trebalo bi da igrate na njegovu osnovnu, životinjsku želju. U stomaku treba da te želi, čezne za tobom, žudi za tobom. Morate mu nedostajati kada niste u blizini, i treba da oseti ubod požude, kada vas nije video neko vreme.

Ova želja se stvara kroz igru suprotnosti. Poželeće te i onda te uhvatiti; nedostajaćeš mu i onda se zaljubi u tebe; poželeće te i onda ćeš mu se predati. To je stvaranje i oslobađanje napetosti iznova i iznova.

Način na koji stvarate ovu tenziju je kroz svoju se*sualnost - zadirkivati ga, a zatim popustiti, zaigrano bežati od njega i onda mu dozvoliti da te uhvati, dodaj lakoću i spontanost u njegov život, baci mu požudne poglede i onda napusti sobu, pošalji ga se*si poruke tokom dana, zgrabite ga i poljubite ga neočekivano.

Kako to učiniti: Potražite mesta u kojima možete biti se*sualniji, razigraniji i gde ga možete zadirkivati. Iskoristite svoje moćne ženske kvalitete da uporedite njegovu ozbiljnu i proračunatu mušku prirodu. (Bonus savet: Pokušajte da inicirate intimne odnose!)

2. Poštujte ga

Poštovanje je kardinalna vrlina; to je temelj svakog odnosa koji izdržava test vremena. Poštovanje može pomoći da se ponovo zapali odnos, dugo nakon što plamen ljubavi i požude splasne. Mnogi muškarci ožene ženu koja ga poštuje, čak i preko žene koja ga voli.

Muškarci mogu spavati sa ženom koju vole (i za kojom žude), razgovarati sa njima i brinuti o njima, ali često sama ljubav nije sve što im treba. Mnogo toga ima veze sa izrazom "volim te".

Za muškarca i ženu ovaj izraz može imati različita značenja. Čovek to može protumačiti kao "nemoj me povrediti" ili čak "zarobljeni ste". Muškarci ljubav od žene vide više kao robu nego nešto posebno.

Naravno, od reči mu je dobro kada ih čuje, ali mu ne pevaju do duše. Muškarci imaju užasne nedostatke protiv kojih se tiho bore čitavog života.

Dakle, shvati zašto poštuješ svog čoveka. Zbog čega ste ponosni na njega? Po čemu mu možete odati priznanje? Kako možete da ga naterate da se oseća dobro? Onda mu reci. Nemojte mu reći samo da ga volite, recite mu zašto ga volite.

Drugi način da izrazite svoje poštovanje je da se izvinite kada ste pogrešili ili rekli nešto pogrešno. Vi (i on) morate učiniti odnos važnijim od individualnog ega.

Kada zna da poštujete njegov karakter, pustiće vas dublje, otkrivajući druge nežne delove svoje duše gde mu je potrebno lečenje i podrška.


Kako to učiniti: Pronađite načine da mu odate priznanje za stvari koje radi, a koje mogu proći neprimećene.

3. Napravite sigurno mesto za njega

Treća stvar koju treba imati na umu kada naučite kako da osvojite muško srce je njegovo emocionalno zdravlje. Mora da se oseća emocionalno sigurno. Predajući svoj bes, gorčinu ili bilo kakvu ogorčenost prema njemu, omogućavate mu siguran prolaz da bude ranjiv. Oseća se slobodnim da bude svoj sa vama.

Ovo se dešava tako što mu verujete. A onda će se osećati kao da može da vam veruje. Oboje dozvoljavate sebi da budete ranjivi i to pomaže da veza funkcioniše. Ali da bi ova ranjivost uzela maha, žene obično moraju biti inicijatori. Muškarci traže nekoga da ih odvede u ranjivi ponor.

Ženska hrabrost da se otvori i spusti gard je ono što inspiriše muškarce da polože svoje psihološke štitove i opuste se.

Pa kako to da uradiš? Pa, pomaže učenjem kako muškarci razmišljaju. Mora da zna da ga nećete osuđivati ili kritikovati. Mora da se oseća podržano, prihvaćeno i ohrabreno da ste na njegovoj strani. On mora da zna da nećete reći svojim prijateljima ili (što je još gore) svojoj majci za bilo kakve greške koje on pravi.

On mora da zna da ćete se zauzeti za njega, kada drugi govore loše stvari o njemu. On mora da zna da ćete se direktno suočiti sa svim nepravdama ili problemima.

Kako to učiniti: Verujte sebi da ste dovoljno jaki da spustite svoj gard oko njega, jer kada to učinite, vas dvoje možete biti pravi jedno s drugim.

Foto: Shutterstock

ljubav

4. Izazovite ga

U srži svakog čoveka je izazov. Muškarci rastu kroz izazove. Izazov govori o delu njihove muškosti koji ih urođeno tera da žele da osvajaju i pobede. Izazov je put kojim muškarci idu da postignu uspeh, zbog čega se na kraju osećaju poštovanim.

Ukratko, zaista se svodi na to da imate jak osećaj za sopstvene vrednosti - da znate šta vam je važno i da stojite pri tome. Ovo stvara izazov koji jača odnos.

Još jedan element ovog izazova je sposobnost da se suočite sa muškarcem, kada osećate da su te vrednosti ugrožene. Ovo može zahtevati da se suočite sa njim kada mislite da vam duguje izvinjenje, umesto da ga pustite po strani.

Kada budete mogli da se suočite sa njim, on će vas smatrati neverovatno privlačnim. Čak i ako je njegova prva reakcija ljutnja, činjenica da možete da mu se suprotstavite promeniće način na koji vas gleda. To će ga izazvati da bude bolji čovek.

Kako to učiniti: Izazovite sebe tako što ćete se pridržavati svojih vrednosti u životu.

5. Prihvatite svoju ženstvenost

Sledeći korak u osvajanju čoveka je samo staromodno uzbuđenje. Mora da oseća strahopoštovanje i da se čudi kada razmišlja o vama. Čak i ponašati se malo luckasto je dobra stvar; luckasto, a ne ludački - kupanje u moru, bez kupaćeg je dobro, ali lažiranje sopstvene otmice, zato što je radio do kasno, nije.

Prečesto se žene uče da se osećaju loše zbog toga što su emocionalne, lude i ponašaju se nepredvidivo. Ali ove ženske osobine su zapravo privlačne muškarcima, tako da se nemojte plašiti da "pustite svog čudaka napolje".

Prihvatite svoju ženstvenost i dozvolite joj da oživi vaš odnos. Ovo može pomoći muškarcu da se sve dublje zaljubi u vas. Kada otelotvorite svoju instinktivnu ženstvenu prirodu, stvarate prostor da on kaže stvari poput: "Postoji nešto u vezi sa njom što volim."

Kako to učiniti: Budite svoji; budi ono što ti je suđeno da budeš.

6. Ohrabrite i podržite njegovu svrhu

Slično kao i izazovi, dobri ljudi moraju imati životnu svrhu. Muškarcima je potrebna misija u životu, bilo da je to da budu najbolji muž ikada ili da postanu najviši položaj u svojoj karijeri.

Podržite njegovu radnu etiku. Ohrabrite ga da se vrati hobijima koje je napustio, ili da pronađe neotkrivenu strast koju ima.

Da biste osvojili njegovo srce, suprotstavite se drugim ljudima kada ga gledaju sa visine ili pokušaju da umanjite njegovo samopoštovanje. Pohvali se kako je sjajan u svojoj strasti prema drugima. Put do njegovog srca je da podržiš ono što njegovo srce želi.

Kako to učiniti: Budite ponosni na njega zbog nečega što je važno.

Ne morate da razmišljate kao muškarac da biste bili uspešni sa muškarcima, i ne morate da krijete svoju ženstvenost, da biste imali odnos koji funkcioniše. Pusti to, budi luda, budi dramatična i zabavi se. On će te više voleti zbog toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lele

pre 2 godine

Vaaao ala volim ovaj rezim gde ja okom ona skokom, ona oko mene skacka a ja uzivkam.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija