• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/N.L.

24.04.2022

12:24

MAMINI SINOVI! Kad ste s tipom koji se nikad ne odvaja od kevine suknje - ŠTA VAM JE ČINITI?

Shutterstock

Ljubav

MAMINI SINOVI! Kad ste s tipom koji se nikad ne odvaja od kevine suknje - ŠTA VAM JE ČINITI?

Podeli vest

Svaka žena je barem jednom u životu imala posla sa maminim sinom. On naizgled deluje odraslo i zrelo, ali je zapravo neraskidivo vezan za majčinu suknju...

Mama je vrhunsko božanstvo u životu takvih muškaraca i vi lično i sve ono što vi radite uvek se upoređuje sa mamom i naravno, nikada nije dovoljno dobro... 

Vi ne kuvate kao mama, ne brinete o njemu kao što je to mama radila, ne peglate košulje sa dovoljno pažnje, ne pravite ivicu na košulji kao mama, ne koristite omekšivač koji njegova mama koristi...  Kad mamin sin jednom kine on odmah zove mamu da se žali i ta ista, brižna mama će verovatno doleteti brzinom Ptice trkačice da svom sinu skuva domaću supicu, jer je ona koju vi kuvate supa iz kesice i nije dovoljno dobra za ozdravljenje tog njenog razmaženog sinčića.

Isto tako tom nazovi muškarcu neće biti problem da otkaže romantičnu večeru sa vama da bi hitno otišao do mame i pomerio njen trosed petnaest santimetara ulevo, jer joj je to najbolji ugao za gledanje španskih serija.

Foto: Shutterstock

Jedna i jedina - boginja Majka

I naravno, mama je onaj test kroz koji svaka devojka mora da prođe ukoliko veza postane ozbiljna. Mama daje konačnu ocenu. Ako mama kaže: „Koga si mi to, sine, doveo u kuću?“, završile ste priču.

Od izvora tri putića

Zato se mnoge devojke i upinju da tu istu mamu impresioniraju, da bi onda vodile beskrajne ratove sa tom ženom celog svog života. Kad imate posla sa maminim sinom i posesivnom mamom imate zapravo samo tri izbora:

1. Možete da se borite protiv te nezdrave veze ceo svoj život, ali to je bitka koju ne možete da dobijete. Mama je tu bila pre vas i potući će vas iskustvom. Ona je to muško čeljade nosila u utrobi, rodila ga, othranila i usadila mu tu ideju da je on bogom dan i savršen i da je sve što radi apsolutno besprakorno.

2. Možete da ignorišete tu situaciju, ali u tom slučaju spremite dovoljno kontroloka i poneki leksilujum.

3. A možete i da poručite toj maminoj mazi „Vrati se mami“ i da nađete nekog zrelog, odraslog muškarca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 2 godine

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija