• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.05.2022

23:45

NISU ZAJEDNO 2 GODINE, A BIVŠA I DALJE KAČI NJIHOVE FOTKE! Devojka podelila svoju ispovest, a svi joj savetuju samo JEDNO!

Ljubav

NISU ZAJEDNO 2 GODINE, A BIVŠA I DALJE KAČI NJIHOVE FOTKE! Devojka podelila svoju ispovest, a svi joj savetuju samo JEDNO!

Podeli vest

Devojka je na jednom sajtu za ispovesti podelila svoj ljubavni problem, koji uključuje sadašnjeg dečka i njegovu bivšu, a komentari su odmah počeli da se nižu.

Muško ženski odnosi mogu da budu veoma komplikovani, a naročito kada akteri nisu na istom "emocionalnom nivou".

Jedna devojka se požalila kako bivša od njegovog dečka i dalje objavljuje slike sa njim, ali ju je njegova reakcija na ono što on čuva u telefonu, takođe pogodila:

- Dečko i ja smo zajedno godinu i po. Naime njegova bivša i dalje drži slike sa njim, na svim aplikacijama iako nisu zajedno više od 2 godine i svako malo iz arhive vraća stare fotke i kači ih kao da su i dalje zajedno. Problem je nastao kada sam videla u dečkovom telefonu 20-ak slika sa tom bivšom. Pošto se nisam osećala lepo, zamolila sam ga, još na početku veze, da prebaci te fotke negde drugde, ako želi da ih ima za uspomenu. Nije mi tada to toliko smetalo. Međutim, on to nije želeo da uradi, pa sam mu govorila da ih obriše. Kako su meseci prolazili, meni je to počelo da smeta. Uradio je to tek pre par dana. Palo mi je samopouzdanje, počela sam da se poredim s devojkom koju i ne poznajem, tužna sam kad vidim sve te fotke gde su srećni. Nekako, loše se osećam i počnem previše da razmišljam i to me onda ubija. Krivo mi je što osoba koja navodno kaže da me voli, ne želi da uradi nešto da se ja osećam dobro i lepo. Možda preterujem, ne znam više. Pitam se često da li je on uopšte dečko za mene - napisala je ova devojka.

Naravno, komentari su odmah počeli da se nižu, a ovo su samo neki od njih:

- Iskreno ne bi me čudilo da su i dalje zajedno, ko dovraga objavljuje slike sa bivšim momkom iz arhive? Devojko draga nađi nekog ko ce te više poštovati definitivno.

- Uopšte ne preteruješ, još mu nisi tražila da izbriše, nego samo da ih premesti, što pokazuje da si i te kako razumna i da nisi bez razloga nešto izmislila i dramatizovala. Ne možete uticati na to šta ona radi, ali on definitivno može pomoći da se ti bolje osećaš u vezi toga. Treba da ga suočiš s tim voli li i on nju i dalje. A kakva je to veza gde se osećaš jadno i gde ti opada samopouzdanje? Razmisli hoćeš li ostati s njim.

Foto: Shutterstock

preljuba

- Prvi savet, raskidaj, kako si uopšte bila s njim 2 godine? Ali! Ako je pre par dana sklonio slike, nema razloga da se sada ljutiš.

- Ja bih ga odavno otkačila. Nažalost, bivši me je varao sa bivšom devojkom, pa sam naučila lekciju. Ona mu je bila tu za odnose, kad god ja odem negde, on zove nju. Kad ja želim odnose sa njim, uvek je umoran, nije mu to važno, voli mene kao osobu, ja glupa poverovala.

- Iskreno, ni da ste mesec i po zajedno ne bi bilo u redu da te toliko ne doživljava i da su mu preče uspomene od emocija i sadašnjosti s tobom. I to što bivša ima slobodu kačiti njihove fotke nakon toliko vremena govori nešto - u najboljem slučaju nikad joj nije skrenuo pažnju na to mada je trebalo, a u najgorem još uvek se viđaju i može joj se. Traži nekoga koga ne moraš moliti za poštovanje i malo ljubavi.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!
SVE JE SPREMNO

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!

Ruska armija u svakom trenutku može brzo da napreduje ka Kijevu. Uprkos tome, ruska strana radije ne žuri i oprezna je. Pored toga, deo ruske vojske nalazi se na teritoriji Belorusije. Rusi su u velikoj prednosti na frontu. Sve ovo sugeriše da je „kraj Ukrajine blizu“, navodi američki pukovnik u penziji Daglas Mekgregor.

04.07.2024

15:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija