• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.06.2022

15:45

BIO BI S NJOM ISTE SEKUNDE DA MOŽE! Dečko objasnio kako svi muškarci doživljavaju PRIJATELJICE!

Ljubav

BIO BI S NJOM ISTE SEKUNDE DA MOŽE! Dečko objasnio kako svi muškarci doživljavaju PRIJATELJICE!

Podeli vest

Na jednom sajtu za ispovesti, povela se ozbiljna polemika o muško ženskim odnosima

Muško ženski odnosi su oduvek bili zanimljiva tema. Jedni su ubeđeni da je prijateljstvo između suprotnih polova moguće, dok postoje ljudi poput ovog dečka, koji su sigurni da je sve samo šarena laža.

Zapravo, on je toliko ubeđen da su sva muško ženska prijateljstva lažna, da je na jednom sajtu za ispovesti podelio svoje razmišljanje:

- Pošto se milion puta već prešla tema zašto je/nije okej da dečko ima prijateljice, jel ljubomora ili nije, ajde da vam skratim muku. Muškarcu je prijateljica ona s kojom će idućom biti. I to je to. Nema tu draga, dugo se znamo, gledam ju kao sestru, bla bla. Bio bi s njom iste sekunde da može. A na kraju verovatno i hoće. A pogotovo vi koje ste u vezama, pa vidite da vam dečko odjednom ima novu prijateljicu, e to vam je zamena, njegova iduća. Ajde da se ne lažemo više, pa osuđujete koliko god hoćete - napisao je jedan dečko, a komentari su odmah počeli da se nižu i većina je bila protiv njega:

- Gluposti! Imam drugaricu još od osnovne škole, kao sestra mi je, uvek sam je isključivo tako gledao i ona mene. Sad smo u četrdesetim, oboje u braku, družimo se porodično i ćerke nam se druže.

- Ja imam drugarice iz srednje i ne gledam ih kao žene sa kojima bih nešto imao. To su moje ortakinje i sa njima popijem kafu, pričam o poslu, kuliramo. Imam devojku koju volim i na koju se ložim. Jednostavno sa drugaricama nema tog seksualnog naboja, jesu one lepe i zgodne, ali kao što ni prema rođakama nema privlačnosti nema ni prema drugaricama. To se u startu zna. Nema se tu šta dodati. Nisam ker, da bih svaku zaskočio.

Foto: Reuters

prijatelji

- Žene i muskarci su različiti. Žene traže pažnju. Traže pažnju čak i od muškaraca sa kojima nikada ne bi bile. A muško bi bilo sa skoro svakom ženom koja bar malo na nešto liči. I onda dolazi do zbrke. A kako i ne bi. A toga su daleko svesnije žene koje to jako dobro znaju nego zbunjeno muško. I to je to.

- Sa najboljim drugom se poznajem od detinjstva i evo uskoro ću mu biti kuma. Nikada se nisam utezala, šminkala i zavodila ga, niti na sekundu pomislila o njemu na romantičan način, jer bih prekinula druženje. Sa njim sam ortak i to ne preterano prisan, imamo granicu i u razgovoru i u kontaktu. Žao mi je ako si ti imala/o loše iskustvo ali ne planiramo svi da prisno sarađujemo sa najboljim ortacima ako kapiraš.

Šta vi mislite o ovome, da li je iskreno muško žensko prijateljstvo moguće?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!
SVE JE SPREMNO

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!

Ruska armija u svakom trenutku može brzo da napreduje ka Kijevu. Uprkos tome, ruska strana radije ne žuri i oprezna je. Pored toga, deo ruske vojske nalazi se na teritoriji Belorusije. Rusi su u velikoj prednosti na frontu. Sve ovo sugeriše da je „kraj Ukrajine blizu“, navodi američki pukovnik u penziji Daglas Mekgregor.

04.07.2024

15:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija