• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

30.06.2022

16:59

JEDINO ŠTO ME SPREČAVA DA SE RAZVEDEM... Muškarac podelio svoju ISPOVEST, a ove komentare NIJE OČEKIVAO!

Shutterstock

Ljubav

JEDINO ŠTO ME SPREČAVA DA SE RAZVEDEM... Muškarac podelio svoju ISPOVEST, a ove komentare NIJE OČEKIVAO!

Podeli vest

Jedan muškarac je otkrio da se zbog dece još uvek ne razvodi, pa je ostao zatečen raznim komentarima

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem (anonimnih) ispovesti, javio se jedan muškarac, koji je mnoge ostavio u neverici svojim stavom:

- Jedina stvar što me sprečava da se razvedem je što znam da deca automatski pripadnu majci, a ja mogu samo plaćati izdržavanje i da ih posećujem u drugom gradu. Znam da zvuči patetično, ali patiću bez ljubavi, samo da budem uz svoju decu. Oni su mi sve na svetu - napisao je ovaj čovek, koji je dobio mnoštvo komentara, ali verovatno ne onih koje je očekivao:

- Moćete normalno da ih viđate, ali tek kad to radite sami, shvatite kakva je to obaveza, pa posle batalite. Da ne pričamo o sujeti većine i ugnjetavanju bivše žene i trovanju dece, pa sklanjaju decu od vas, što više mogu.

- Vi mislili lako ženama kad vas trpe.

- Neka deca odrastaju u toksičnom braku i taman da nabiju traume za ceo život. Baš ćeš deci učiniti. Glupak.

- Kao dete roditelja koji se nisu razveli, a trebali su, savetujem ti da se razvedeš, jer šteta je inače daleko gora. Ako si normalan lik, dobićeš i pravo na normalne kontakte s decom i nije isključeno da baš s tobom žive, doduše ne znam kako je zakonski regulisano kod vas.

- Brak je posle toliko vekova i dalje ostao samo investicija za muškarce i opet im ništa ne valja.

- I ja bih tako uradila - glasili su neki od komentara, a onda je i jedan muškarac otkrio svoje iskustvo:

- Mene je žena ostavila s detetom od 9 god. Zaljubila se u nekog tipa s kojim je radila. I bilo je teško u početku, ali smo se sada uhodali i nas dvojica smo jako srećni i organizovani. On provodi svaki drugi/treći vikend s njom, dođe i ona da nas poseti, ali ređe. Bolje tako, nego da smo zajedno, a nesrećni.

Šta vi mislite, koje je bolje rešenje - razvod ili ostanak?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija