• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.07.2022

17:53

SUMNJAM DA SE MUŽU SVIĐA KOLEGINICA! Hoću da podelim s vama, da ne bude da sam luda!

Ljubav

SUMNJAM DA SE MUŽU SVIĐA KOLEGINICA! Hoću da podelim s vama, da ne bude da sam luda!

Podeli vest

Žena se na sajtu za ispovesti požalila da sumnja da se njenom suprugu dopada nova koleginica

Na sajtu koji se bavi prikupljanjem ispovesti, jedna žena je podelila svoju nedoumicu, u nadi da ć joj neko objektivan reći da li je u pravu što ima ove sumnje:

- Sumnjam već par meseci da se mužu sviđa koleginica s posla. Došla sam tu s vama da podelim "znakove" da ne bude da sam luda, a iskreno volela bih da jesam. Komunikacija 0, svaki pokušaj samo veći promašaj. Se*ualni odnosi reda radi i osetim da je odsutan i u tome. Čak kao ne pije više ni kafu da ne bi sa mnom sedeo tih pola sata. Šta god da ga pitam lepo, ili kažem, drsko odgovara. I najveći po meni znak je kad je spomenem, haos napravi... kao ja nisam normalna, on ima pametnije misli i sl. Uhvatila sam ga i da kupuje ujutro dva voćna jogurta, a inače je kupovao jedan. Sebi. U telefonu sam mu slučajno našla i po*nića tonu, a ja ga moram "moliti" za se*s. I sve to tačno otkako je ona počela tu da radi. Pokušala sam i lepo da mi objasni ako nije to, da onda nema potrebe za panikom, već neka kaže koji je problem. Ne pali ni to. Imamo i decu, ne znam šta ću?! 14 godina smo u braku. Jedino što se tešim je da ona, čini mi se ne želi ništa s njim, ali svejedno je teško - napisala je ova devojka, a odmah su usledili komentari:

Foto: Shutterstock

kolege

- Počni se vise sređivati, otiđi na frizuru, kupi neki se*si parfem, budi najbolja verzija sebe koja možeš biti, nemoj mu biti previše dostupna, malo se distanciraj i stavi ga na "ignore". Videćeš, neće biti svejedno. I počni razmišljati šta bi sa finansijama, stanom, autom, u slučaju da dođe do razvoda. Srećno.

- Ti se nadaš da ona neće ništa sa njim. Ono, posle 14 godina si mu druga opcija i dobro je to. Svašta!

- Meni su pažnju najviše skrenuli detalji sa jogurtom i drskim odgovaranjem na nežnost. Ovo prvo može biti i stvarno koincidencija, da mu se jelo više taj dan. Ali ovo drugo... i da ne znači da postoji druga žena, apsolutno znači da te ne voli i ne ceni i nažalost polako moraš se suočiti sa time. Ali možeš ti to, imaš našu podršku!

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija