• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

13:44

PRVE SLIKE SA MEDENOG MESECA! Dženifer i Ben se strastveno LJUBE - pevačica SIJA u GRADU LJUBAVI (FOTO)

Reuters

Ljubav

PRVE SLIKE SA MEDENOG MESECA! Dženifer i Ben se strastveno LJUBE - pevačica SIJA u GRADU LJUBAVI (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek koji su prošle subote izgovorili "sudbonosno da" u Las Vegasu, nalaze se trenutno na medenom mesecu u gradu ljubavi u Parizu

Jedan od najpopularnijih parova na svetu privukao je veliku pažnju u Parizu, a sa njima su i Benove ćerke Serafina i Vajolet koje je dobio u prethodnom braku sa glumicom Dženifer Garner.

 

 

Ljubav između Dženifer i Bena traje već 20 godina, a matičar koji ih je venčao je izjavio da se to i oseća:

 

 

 "Obavio sam preko 10.000 venčanja i sa ove životne pozicije mogu da procenim parove - zaista sam osetio da je to među njima ono pravo".

 

 

Fotografije zaljubljenog para pojavile su se na društvenim mrežama, a na njima se vidi da Dženifer izgleda srećno.

 

 

Ona je odabrala crvenu haljinu za šetnju najromantičnijim gradom na svetu, a Ben je svoju dragu držao za ruku.

Dženifer i Ben obnovili su romansu 2021. godine. Popularni par je već jednom bio veren 2003. godine, ali su raskinuli pred samo venčanje.

Na veliko oduševljenje fanova njihova ljubav se nikada nije ugasila, a novopečena gospođa Aflek izgleda srećnije nego ikada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA! Unutra se nalazi BIOSKOP, frizerski SALON, teretana, BAZENI, ali i GARAŽA za 8 AUTOMOBILA (VIDEO)
Zanimljivosti

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA! Unutra se nalazi BIOSKOP, frizerski SALON, teretana, BAZENI, ali i GARAŽA za 8 AUTOMOBILA (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih parova na svetu Dženifer Lopez i Ben Aflek, u Las Vegasu izgovorili sudbonosno "da", u intimnoj ceremoniji na kojoj je prisustvovalo tek nekoliko prijatelja i članova porodice. Latino diva promenila je prezime u Aflek, a par je još u maju tražio sebi dom, a sada su se navodno uselili u luskuznu vilu na Beverli Hilsu koja je nekada bila u vlasništvu glumca Denija Devita

22.07.2022

09:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija