• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

13:04

TELOHRANITELJ PRINCEZE DAJANE OTKRIO: Nije bilo nikoga sličnog njoj, bio sam SVEDOK....

Ljubav

TELOHRANITELJ PRINCEZE DAJANE OTKRIO: Nije bilo nikoga sličnog njoj, bio sam SVEDOK....

Podeli vest

Ove godine navršava se 25 godina od smrti princeze Dajane, tačnije 31. avgusta

Princeza koju svet nikada nije prežalio, ostaveće upamćena po svojoj velikodušnosti i harizmatičnosti.

Dajana je rođena 1. jula 1961. godine u porodici britanskog plemstva sa kraljevskim poreklom kao Dajana Spenser. Bila je četvrto dete i treća kćerka Džona Spensera, osmog grofa Spensera od Altorpa i Plemenite Fransis Rut Burk-Roš, ćerke lorda Fermoja. Odrasla je u Park Hausu, koji se nalazi na Sandringamskom posedu, a obrazovala se u Engleskoj i Švajcarskoj.

Telohranitelj pokojne princeze Dajane, Ken Varf otkrio je nekoliko detalja o najvoljenijoj princezi.

Foto: AP/Photo

Princeza Dajana

Kraljevski telohranitelj posvetio je 16 godina službe kraljevskoj porodici, radeći posebno sa Dajanom od 1988. do 1993. godine, pet najburnijih godina njenog braka sa princom Čarlsom, piše Hello.

 

 

- Nije bilo nikoga sličnog Dajani. Ona je bez sumnje najharizmatičnija osoba koju sam ikada sreo u kraljevskoj porodici. Tokom sveg vremena sa njom, bio sam svedok svega dobrog što je učinila, izazove sa kojima se suočavala, njenog saosećanja i velikodušnost - rekao je Ken za britanski Hello.

 

 

- Moja primarna uloga je bila da je zaštitim, ali sam takođe bio tu kada joj je bilo potrebno podsticaj, neobičan savet, pa čak i utešni zagrljaj.

- Od nje sam po prvi put u životu, naučio sam koliko je važno slušati.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija