• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2022

19:11

SILVESTER STALONE NE MOŽE DA VERUJE DA SE RAZVODI! Dženifer traži vili vrednu 30 MILIONA, a sve je počelo zbog SVAĐE oko PSA

Ljubav

SILVESTER STALONE NE MOŽE DA VERUJE DA SE RAZVODI! Dženifer traži vili vrednu 30 MILIONA, a sve je počelo zbog SVAĐE oko PSA

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest u Holivudu da se glumac Silvester Stalone (76) razvodi od supruge Dženifer Flavin (54) nakon 25 godina braka, a sada su se pojavili novi detalji oko njihovog odnosa

Glumac trenutno snima seriju "Tulsa King" u Oklahomi, a prijatelji kažu da je njegova supruga Flavin sa kojom je u braku 25 godina, stalno bila na setu.

Nikad lepši par

Zvezda "Rokija" i "Ramba" se 18. avgusta nalazi u Oklahomi kada je njegova supruga podnela zahtev za razvod braka, a izvori su rekli da je bio šokiran i zapanjem kada je čuo vest.

- Ne možete da zamislite lepši par. Posećivala ga je u Oklahoma Sitiju, gde snima. Izgledalo je kao da je sve super. Nemam pojma šta se dogodilo -  rekao je jedan izvor za Pejdž Siks.

U svom zahtevu za razvod, Dženifer Flavin je rekla da je njen suprug "učestvovao u namernom rasipanju bračne imovine" i zahtevala da se Staloneu zabrani da prodaje ili prenosi bilo kakvu imovinu tokom brakorazvodnog postupka.

 

 

Izvor upoznat sa slučajem je rekao "da je to tako smešno i da nema pojma zašto su Dženiferini advokati ovo stavili u zahtjev za razvod te da je to čista laž".

Staloneov predstavnik u njegovo je ime ispričao da Stalone "voli svoju porodicu, kao i da prijateljski i privatno rešavaju te probleme".

Prema prijatelju, "Silvesterova namera je bila da reši nesuglasice sa Dženifer, ali ne zna šta će se dogoditi, jer je odlučila da izađe u javnost sa svim."

Foto: Reuters

Silvester Stalone i Džoan

Svađa oko psa

TMZ je u međuvremenu izvestio da se par razišao nakon velike svađe oko psa.

Navodno, 76-godišnji Stalone je rekao da je želeo novog psa da "zaštiti svoju porodicu", ali Flavin navodno nije želela još jednog ljubimca. To je navodno dovelo do "izuzetno žestoke svađe koja je pokrenula druge probleme" u njihovom braku, iako se na te probleme navodno nije gledalo kao na stvari koje ne mogu rešiti.

Stalone je na kraju ipak dobio psa i nazvao ga je Dvajt, po glumčevom liku iz "Tulsa Kinga".

U međuvremenu, u utorak je otkriveno da je tatu umetnik Zach Perez objavio već sada izbrisanu sliku na Instagramu na kojoj mu prekriva tetovažu supruge slikom bulmastifa iz filmova "Roki".

 

 

Što se tiče razvoda i imovine, Flavin je zatražila isključivo vlasništvo nad 35 miliona dolara vrednom vilom u Palm Biču koju je par kupio 2020. godine, položivši pet miliona dolara kao predujam. Prema CelebrityNetWorth.com, Stalone "vredi" 400 miliona dolara.

 - Tužna sam što moram da objavim da sam nakon 25 godina braka podnela zahtjev za razvod od svog supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti našu 30 godina dugu vezu i znam da ćemo oboje ostati predani našim prekrasnim kćerima -  rekla je Flavin za "People".

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija