• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

08.09.2022

11:34

POLJUBAC JOJ URNISAO ŽIVOT! Dečko joj je preneo OVU BOLEST, dobila je PLIKOVE, a on nije ni znao da je ima!

TikTok/caaammmmmmmmmmmm

Ljubav

POLJUBAC JOJ URNISAO ŽIVOT! Dečko joj je preneo OVU BOLEST, dobila je PLIKOVE, a on nije ni znao da je ima!

Podeli vest

Devojka otkrila kako je od poljupca dobila herpes, koji joj je ostavio bolne plikove

 

 

Herpes Simpleks je virusna infekcija kože i sluzokože koja kada se jednom aktivira, može ponavljati više puta u toku života. Postoje dva tipa ovog virusa, tip 1 i tip 2. Tip 1 je češći i javlja se na licu i usnama, dok je tip 2 genitalni herpes i zahvata polne organe. 

Virus se najčešće prenosi sa zaražene osobe koja nema nikakvih simptoma direktnim dodirom ranice, to jest mehurića koji nastaju kao posledica infekcije. Inficirana osoba ga može preneti na drugu osobu upotrebom zajedničke čaše, četkice za zube, peškira ili običnim poljupcem.

Upravo to se dogodilo i jednoj devojci, koja umesto da uživa sa dečkom, sada ima problem sa bolnim ranicama, kako po licu, tako i po rukama. Ona je njeno stanje podelila na društvenoj mreži TikTok, kako bi i drugi videli moguće posledice:

- Kada ti prvi dečko koga poljubiš za godinu dana, prenese herpes - napisala je Kem, koja je potom u komentarima objasnila da je njena reakcija poprilično ozbiljna i da ljudi uglavnom imaju blaže simptome, kao i da dečko koji joj je preneo, nije ni znao da ga ima.

Kako je izgledala, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija