• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2022

20:03

KAKO SVE MOŽETE ISKORISTITI LAK ZA KOSU? Nećete verovati!

Pexels

Ljubav

KAKO SVE MOŽETE ISKORISTITI LAK ZA KOSU? Nećete verovati!

Podeli vest

Ako želite da zaustavite klizanje stopla u cipelama, naprskajte unutrašnjist sandale ili cipele lakom za kosu. Ukoliko želite da vaše kožne cipele svetlucaju tokom celog dana, trebalo bi da ih poprskate lakom za kosu

Koristi laka za kosu su bezgranične. Naime, ako ne želite da vaša kratka haljina ili suknja klizi, treba da sprejom za kosu naprskate predeo oko vaših butina. Problem koji često imamo, jeste cepanje čarapa kada žurimo za posao ili kada smo na poslovnom sastanku. Kada primetite da je vaša čarapa pocepana, odmah nanesite lak za kosu koji će sprečiti dalje cepanje čarape.

Sa lakom za kosu možete sačuvati i buket sa vašeg venčanja, ili bidermajer koji ste uhvatili na svadbi. Prvo buket treba osušiti, a onda treba poprskati lakom za kosu.

Ako se plašite raznih insekata i buba, ne brinite, jer možete da koristite lak za kosu da ih ubijete. Možete ih naprskati sprejem, a zatim ih bacite. Možete očistiti marker i mastilo sa zidova lakom za kosu. Ovo stvarno radi.

Foto: Pexels

Lak za kosu

A da li ste znali da vaše skupe zavese i draperije možete zaštititi od starenja lakom za kosu? O da! Samo ih lagano naprskajte.

A kada vaša deca ili gosti ostave trag mastila na vašem nameštaju možete probati da ga očistite lakom za kosu.

Ponekad ne možemo uvući konac kroz iglu, zar ne? U tom slučaju, trebalo bi naprskati konac lakom i sve će ići lakše.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija