• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

10:07

OTAC ME JE NAVUKAO NA DROGU SA ŠEST GODINA! Potresna ispovest Roberta Daunija Džuniora o DETINJSTVU i porodici (VIDEO)

Ljubav

OTAC ME JE NAVUKAO NA DROGU SA ŠEST GODINA! Potresna ispovest Roberta Daunija Džuniora o DETINJSTVU i porodici (VIDEO)

Podeli vest

Holivudski glumac i zvezda Marvelovih filmova Robert Dauni Džunior snimio je dokumentarac pod nazivom "Sr" u kojem je iskreno progovorio o teškom detinjstvu, borbi sa narkoticima, ali i o tome što ga je otac navukao na džoint kada je imao samo šest godina

 - Sedili smo u kući, pušili travu i igrali poker, a Robert me nekako čudno gledao, on je oduvek posmatrao ljude, čak i kao mali. I onda sam mu dao malo trave da proba umesto da pije vino. Dao sam mu džoint i odjednom sam bio svestan kakvu sam groznu grešku napravio, davši mu malo trave kako bi se oraspoložio -  priznao je to Dauni stariji.

Dauni mlađi je posle u životu imao velikih problema s drogom i alkoholom, a njegov je otac tek kasnije shvatio kakvu je gadnu grešku napravio kada je dao sinu drogu u tako osetljivim godinama. 

Foto: Tanjug/AP

Robert Dauni Džunior

U dokumentarcu Robert Dauni mlađi priča o svom turbulentnom detinjstvu, spominje se i kako je morao da gleda filmove za odrasle, kako je, kao reditelj, Robert Dauni stariji terao sina Roberta mlađeg da glumi u nekim parodijama koje je snimao, i to dok mu je bilo samo pet godina, a sam glumac je priznao kako je odrastao u porodici u kojoj su svi konzumirali droge.

Dauni Džunior je priznao da ga je otac navukao na  droge kada je imao samo osam godina.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija