• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

10:26

ON JE BIO PRVA LJUBAV VIKTORIJE BEKAM! Po zanimanju je ELEKTRIČAR, a upoznali su se dok je popravljao ALARM U KUĆI njenih roditelja (FOTO)

reuters

Ljubav

ON JE BIO PRVA LJUBAV VIKTORIJE BEKAM! Po zanimanju je ELEKTRIČAR, a upoznali su se dok je popravljao ALARM U KUĆI njenih roditelja (FOTO)

Podeli vest

Poznata dizajnerka Viktorija Bekam već 23 godine je udata za bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, a malo ko zna da je bila verena za električara Marka Vuda

Iako se često u medijima pisao o razvodu Viktorije i Dejvida, brak je opstao uprkos krizama i njegovim navodnim prevarama.

Za njihovo poznanstvo glavni krivac je Viktorijin menadžer.

 - Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku - govorio joj je Sajmon Fuler i ostvario svoje tvrdnje.

Foto: reuters

Viktorija Bekam

Zaljubljena u električara

Ono što je zanimljivo jeste da malo ljudi zna da Dejvid nije bio prva Viktorijin ljubav. Ona je pre braka bila verena za lokalnog električara i stručnjaka za protivprovalne alarme, Marka Vuda.

Upoznali su se kada je ugrađivao alarm u kući njenih roditelja i bili su u vezi od 14. do 20. godine. Jako su se voleli i živeli su u njenom stanu, a bili su i vereni.

FOTOGRAFIJE MLADE VIKTORIJE SA VERENIKOM POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

 - On nije bio prava osoba za mene, nisam uživala, pa je ta veza morala da se završi - rekla je jednom prilikom Viktorija.

 - Tužno je jer smo dugo bili zajedno. Ali ona ima ono što je oduvek želela i ja sam ponosan na nju -  komentarisao je Mark jednom njihovu vezu.

Imala vezu i sa cvećarom

Nakon propale veridbe, bila je u vezi sa modelom i cvećarom Stjuartom Biltonom, koji je bio porodični prijatelj, a holivudski glumac Kori Haim je tvrdio da ga je varala s njim.

Viktorija je potvrdila romansu s Korijem u autobiografiji "Learning To Fly" i otkrila da je započela 1995. godine. U tom periodu je započela i vezu sa Stjuartom.

Foto: Reuters

Danas je Viktorija udata za Dejvida sa kojim je u brak 23 godine, a imaju četvoro dece, sinove Bruklina (23), Romea (20) i Kruza (17) i ćerku Harper (11).

Kada je Dejvid upoznao Viktoriju njen broj je napisao na avionskoj karti koju i dalje čuva.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija