• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

30.12.2022

11:41

AKO ŽELITE DA SE OBOGATITE U NOVOJ GODINI, ONDA TREBA DA URADITE OVO! A ako hoćete da imate SREĆE u ljubavi...

Pixabay

Ljubav

AKO ŽELITE DA SE OBOGATITE U NOVOJ GODINI, ONDA TREBA DA URADITE OVO! A ako hoćete da imate SREĆE u ljubavi...

Podeli vest

Pripreme u poslednji čas za najluđu noć mogu da budu zanimljivije ako verujete i u neka mala pravila...

Boje donose sreću

U Južnoj Americi, recimo, pored crvene, veruju u moć zelene i žute. Ako u novogodišnjoj noći nosite crveni donji veš, u novoj godini ćete pronaći novu ljubav! Biće to ljubav za sva vremena ili bar ona koju ćete dugo pamtiti.

Zeleni ili žuti donji veš garantuju vam bogatstvo, a ako se odlučite za običan beli veš, onda ćete pronaći mir! Zato, zajedno sa Latinoamerikancima krenite u potragu i spremite se za magičnu noć u magičnom vešu.

Foto: Pixabay

Crveni veš

Kao i kod donjeg veša, prema nekim verovanjima, treba voditi računa koju boju inače oblačite za novogodišnju noć. Žuta će pomoći kod finansijskih problema, zelena će doneti zdravlje, narandžasta je za mudrost, ljubičasta za uspeh u poslu, crvena je, zna se, ljubav, a plava boja simbolizuje mir.

U Brazilu veruju da će vam odevanje u belo doneti sreću i mir u novoj godini, a to što obučete mora da bude nešto novo.

Foto: Pixabay

Bukom protiv zlih duhova

Jedan od običaja je i da pre poslednje večere u staroj godini na papir stavite sve svoje želje za novu godinu. Potom taj papir tokom večere držite blizu sebe kako bi preuzeo svu vašu energiju. Papir se posle ponoći spaljuje uz verovanje da će se u novoj godini ostvariti sve što želimo!
U novogodišnjoj noći ništa ne iznosite iz kuće, čak nemojte ni da istresate mrvice sa stolnjaka. U protivnom - čeka vas godina bez novca.

Mnogi veruju da novu godinu treba dočekati sa mnogo buke, jer se tako teraju zli duhovi, pa eto, otuda vatrometi, petarde...

Foto: Pixabay

Novu godinu prvo treba da vam čestita osoba suprotnog pola zbog sreće u ljubavi! A ako se u ponoć otvara šampanjac, stanite tako da vas pogodi čep, jer će vam onda nova godina biti uspešna.

Ako vas čep ne pogodi, pobrinite se da popijete poslednji gutljaj iz flaše, jer će vas i tako čekati odlična godina. U svakom slučaju, šta god da uradite i kako god da se obučete - srećna vam Nova godina.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija