• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

11:01

SELMA HAJEK IZAZVALA POMETNJU U PROVIDNOJ HALJINI! Popularna glumica pokazala donji veš na crvenom tepihu (FOTO)

Reuters

Ljubav

SELMA HAJEK IZAZVALA POMETNJU U PROVIDNOJ HALJINI! Popularna glumica pokazala donji veš na crvenom tepihu (FOTO)

Podeli vest

Glumica Selma Hajek (56) pojavila se na premijeri filma "Magic Mike's Last Dance" u izazovnoj mrežastoj haljini ispod koje je imala samo donji veš.

U novom filmu "Magic Mike's Last Dance" Selma glumi sa kolegom Čeningom Tejtumom, a jasno je da su svi pogledi usmereni na nju, jer je glumica privukla veliku pažnju, prenosi Daily Mail.

Selma Hajek na sebi je imala smelu, crnu haljinu koja je istakla njenu figuru. Haljina je bila prekrivena cvetnim detaljima, zbog koje je bila dodatno upečatljiva.

Pošto je haljina crna, ispod nje Selma je obukla crni veš, koji se savršeno uklopio u njenu toaletu.

 

 

Jasno je da je glumica zadala domaći zadatak mlađim kleginicama jer izgleda neverovatno u šestoj deceniji života. Glumica je imala konjski rep.

Selma je oduvek govorila kako su njene obline prirodne, te kako joj je Bog dao grudi koje joj "rastu s menopauzom".

 

 

Glumac Čening Tejtum otkrio je zašto je Selma Hajek izabrana za glavnu glumicu.

 

 

 - Mislim da bi bilo šovinistički da se snima film o osnaživanju žena, a da nemamo ženu koja svojim jakim karakterom inspiriše ostale žene  - rekao je Tejtum, te dodao da je Selma Hajek stvorena za ulogu Maksandre Mendoze, moćne bogatašicu koja posle razvoda traži novi životni pravac.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Neznam sto joj to treba. Dokazla sa kao glumica, srecno udata ima cerku i puna je love. Zasto joj treba ovakvo dokazivanje.Mozda je pomislila da se radi o parti na pesku, plazi.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija