• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

29.01.2023

21:00

IMALA JE 16 PONUDA ZA UDAJU! Lajfkouč otkriva 5 tajni koje treba da koriste žene, kako bi ih momci zaprosili!

freepik

Ljubav

IMALA JE 16 PONUDA ZA UDAJU! Lajfkouč otkriva 5 tajni koje treba da koriste žene, kako bi ih momci zaprosili!

Podeli vest

Lajfkouč Suzen Alan ističe da je jedna stvar koju žene treba da prate, ukoliko žele da ih momak zaprosi, jeste da ne pokušavaju da ga menjaju.

Suzen Alan je lajfkouč koja se pre svega bavi muško ženskim odnosima i ljubavnim vezama. Njeno dugogodišnje iskustvo poslužilo joj je, kako je otkrila da dobije čak 16 prosidbi, a takođe i da zna otprilike kada će se to dogoditi.

Ona je za YourTango otkrila nekoliko stvari koje bi i druge žene trebalo da znaju, ukoliko žele uskoro da budu zaprošene.

- Ako želite da se uskoro venčate, naučite ove tajne. Ovaj sistem zaista funkcioniše. Jedan od muškaraca koji me je zaprosio rekao je: "Venčanje je kao virus i muškarci ga dobiju svakih nekoliko godina.

Zašto je to zanimljivo? Tog leta kada smo izlazili, nije me zaprosio, ali šest meseci nakon što smo prestali da se viđamo, nazvao me je iz vedra neba, pozvao u "naš restoran", pokupio me limuzinom i zamolio me da se udam za njega.

Žene koje su fokusirane na brak, udaju se. Žene koje su dostupne za zabavu i igre - dobijaju to.

Evo u čemu je stvar kada se radi o pronalaženju muža - ne možete to siliti. Nemojte koristiti dole navedene ideje kao pretnje i nikada ne postavljajte čoveku ultimatum.

Ako zapretiš "ili ćeš me oženiti ili ja odlazim", pametan čovek će uvek izabrati izlaz. I to vas ostavlja tamo gde ste počeli, tražeći sjajnog muža.

Evo pet tajni koje žene koriste da navedu muškarce da ih zaprose:

1. Nemojte se zadovoljiti kretenom

Vi ste zaduženi za svoj život. Izaberite najboljeg čoveka od milion koji su dostupni - da, milion.

2. Ne gubite vaše vreme (ili njegovo)

Ako želite decu, ne možete priuštiti da se udate za slatkog, nezaposlenog ili momka sa previše lošim primanjima, koji mnogo pije. Možete li? Onda ni vi ne možete sebi priuštiti da izlazite sa njim.

Foto: pixabay.com

verenički prsten

3. Budite jasni o tome šta želite

Vaša jasnoća o tačnom tipu muškarca kojeg tražite je brzi put do brzog predloga za udaju.

Savetujem svojim klijentima da naprave listu od 50-100 atributa, sve napisano pozitivnim i specifičnim jezikom.

4. Ne pokušavajte da ga promenite

Ako pokušavate da ga promenite, on bi bio idiot da vas zaprosi.

Postoje milioni i milioni kandidata za vas. Izbegavajte sve muškarce koje treba da "popravljate".

5. Držite se ovog rasporeda

Pravilo je šest meseci za zabavljanje, godinu dana za veridbu i useljenje i 18 meseci za brak.

To je raspored.

Možete napraviti svoj, ali ga pratite! Ako je previše zbunjen da nastavi tvojim tempom, previše je zbunjen da bi postao tvoj muž.

Ako sebi kažete da je ovo prestrogo, možda ćete čekati na veridbu. Ako mislite da je ovo previše direktno i nedovoljno romantično, u pravu ste.

Romantika je deo doživotnog braka i potreban vam je muž koji je i planer, i ljubavnik i koji zarađuje. Jer brak, život i deca su veoma, veoma skupi.

A vaše vreme je više nego vredno, zaključuje Suzen.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceki

pre 1 godinu

Saveti do .... jedino je tačno da netreba čekati više od godinu dana za brak.. nema potrebe. Sve drugo je individualno. Nemozes postavljati sebi za cilj milionera, gde da ga upoznaš u Beogradu na fejs možda? Teže malo, treba tu mnogo toga da se poklopi, i da još nije debil, eto samo toliko!!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija