• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.02.2023

08:01

KO BI REKAO! Dečko je pitao kako danas treba da se udvara devojkama - ovakve odgovore nije očekivao!

Ljubav

KO BI REKAO! Dečko je pitao kako danas treba da se udvara devojkama - ovakve odgovore nije očekivao!

Podeli vest

Na jednom sajtu za ispovesti, dečko se interesovao kako u današnje vreme treba da se udvara devojkama, a jedan od odgovora je bio, nikako izgleda.

Kada se radi o udvaranju i zabavljanju, neki imaju više, neki manje uspeha. Jednog dečka, koji se očigledno baš i ne snalazi na ovom polju, zanimalo je kako može u današnje vreme da se udvara devojci.

- Može li neko objasniti kako se udvarati devojci u današnje vreme - pitao je dečko na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, a onda je dobio i nekoliko komentara:

- Priđeš uživo, manijak si. Pošalješ poruku, nemaš mu*a prići. Tako da nam jedino preostaje da nam padne neka s neba.

- Priđe uživo, a da nije ispitao situaciju, naravno da je manijak. Prvo treba da vidiš da li devojka šalje jasne signale, pa tek onda prilaziš. Mnogo sebi dajete za pravo, a onda plačete kada ženama pukne film.

- Davno sam izlazila sa momkom koji bi me dovezao deo puta, noću do kuće. Samo ću ti reći da sam se udala za momka koji me je uvek pratio pešaka iz noćnog izlaska, iako je živeo na drugom kraju grada. Sada sve delimo.

Foto: Shutterstock

zavođenje

- Svojim ponašanjem ste doprineli da devojke ne daju više pet para na vas.

- Kao osoba od 30 godina koja želi ozbiljnu vezu, rekla bih ti da budeš iskren i da se lično predstaviš, ako joj se sviđaš, neće te zavlačiti, ako joj se ne sviđaš, ne pomaže ti ništa.

- Cveće i bombonjera. Čak i ako ne prođeš, ostaješ joj u glavi na vrhu lestvice svih tipova koje je upoznala, a to ti znači i za ugled kod drugih i za tebe lično, da znaš da se nikako nisi izblamirao.

- Da bi imao uspeha u zavođenju devojaka, moraš da imaš barem jednu od ove dve stvari - pare ili lepotu. Ako ih nemaš, bićeš osuđen na neuspeh kao i većina momaka.

- Nikako izgleda.

Da li vi imate neki predlog?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marina

pre 1 godinu

Znam da zvuči staromodno i nekima i smešno ali ako vam neko predloži da upoznate preko neke "veze" dečka/devojku. Tipa, neko od prijatelja ima rođaka, sestru, brata koji je slobodan/slobodna a voljan je da se upozna, nemojte to odbaciti. Ja sam svoga muža upoznala preko moje sestre i njegove koje su bile poznanice i sad živimo divan život.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija