• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.05.2023

06:10

10 SITNIH NAVIKA koje će vam drastično promeniti život na bolje!

Shutterstock

Ljubav

10 SITNIH NAVIKA koje će vam drastično promeniti život na bolje!

Podeli vest

Nutricionistkinja Nataša Đukić otkriva da će vam kombinacija fizičke aktivnosti, unos dovoljne količine vode, smeh i još neke stvari promeniti život na bolje.

Nema sumnje da bi mnogi voleli da poboljšaju svoj način života, ali takođe dosta njih odustane ili prolongira, misleći da je potrebno odmah praviti neke veće promene, za koje ipak nisu spremni.

Međutim, nutricionistkinja Nataša Đukić ističe da je caka u poboljšanju života, zapravo u primenjivanju manjih promena, koje će ukupno dati velike rezultate:

Foto: Pixabay

sreća

- Svi maštamo o velikim promenama! Maštamo o promeni svakodnevnih navika, načina ishrane, fizičkog izgleda, posla i tako u nedogled. Ali, mislim da prava moć promena leži u svakodnevnim malim koracima, naizgled nebitnim, a istovremeno možda od krucijalne važnosti - navodi nutricionistkinja i otkriva koje su to sitne navike koje možete uvesti u svoj život i učiniti ga neizmerno boljim:

  • Sat fizičke aktivnosti dnevno
  • Dve litre vode dnevno
  • Tri šolje čaja dnevno
  • Četiri boje na tanjiru uz svaki obrok
  • Pet minuta meditacije dnevno
  • Šest pesama koje vas motivišu
  • Sedam minuta smeha dnevno
  • Osam sati kvalitetnog sna
  • Devet stranica knjige svaki dan
  • Deset razloga za zahvalnost



  • Ostavite komentar

    Pravila komentarisanja:

    Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

    Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

    Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

    Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

    sledeća vest

    Vesti

    Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
    Politika

    Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

    Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

    04.07.2024

    09:16

    TV

    JOŠ TV VESTI

    Hronika

    Sport

    Planeta

    Zabava

    JOŠ Zabava VESTI

    Džet set

    Srbija