• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

12:39

6 STVARI KOJE ŽENE OČEKUJU OD MUŠKARACA! Samouvereni frajeri se ne hvale previše

Shutterstock

Ljubav

6 STVARI KOJE ŽENE OČEKUJU OD MUŠKARACA! Samouvereni frajeri se ne hvale previše

Podeli vest

Muškarci često doživljavaju žene kao tajnovita bića, dok žene navode da ih oni apsolutno ne raumeju i ponašaju se prilično glupo!

Nedavno je objavljena lista stvari koje žene najviše zameraju muškarcima, kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Anketa je pokazala šta žene najviše zameraju suprotnom polu.

Foto: Shutterstock

Muuško-ženski odnosi 

1. Prijateljstvo postoji! 

Muškarcima je često teško da shvate da muško-ženska prijateljstva zaista postoje! Često se dešava da muškarci žele da pređu iz zone prijateljstva u nešto drugo. Žene poručuju da se prijateljska zona ne može lako napustiti. 

2. Ako moraš ženi da objašnjavaš da si dobar frajer, verovatno to nisi

Samouvereni muškarci se ne hvale previše. Žene i same vide kakav je neko. 

3. Kada se devojka nalazi na sastanku, zabrinuta je za svoju sigurnost i ne voli preterivanja

Žene poručuju muškarcima da na prvom sastanku vole da se osete zaštićenom, ali da ne vole insistiranja o tome da ih pratite kući.  

Foto: Freepick

4. Ako devojka ne zna kako da vam da do znanja da nije zainteresovana, to verovatno radi zbog toga što se brine kako ćete reagovati

Skoro svaka žena je bar jednom u životu doživela ispad ljubomornog ili besnog muškarca nakon što ga je odbila. 

5. Žene ne vole ni kada muškarci govore šta žene žele, ili kad pretpostavljaju da žele da se udaju, imaju decu i ne rade ništa.  

Žene nisu mitska bića čije se želje i ciljevi mogu generalisati. Žene poručuju - ne možete znati šta neka osoba želi ili ne želi dok je ne upoznate.

6. Žene su slične muškarcima

Još jedna stvar koju muškarci govore, a žene ne podnose. U anketi žene navode da smo svi mi ljudska bića sa osećanjima, različitim interesima i životnim putevima, prenosi YourTango.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Džet set

Srbija