• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2023

08:06

UHVATIM MOBILNI TELEFON I ČITAM STVARI O SEBI NA INTERNETU! Popularni glumac priznao: Hteo sam da OBRIJEM GLAVU (VIDEO)

EPAIMAGES

Ljubav

UHVATIM MOBILNI TELEFON I ČITAM STVARI O SEBI NA INTERNETU! Popularni glumac priznao: Hteo sam da OBRIJEM GLAVU (VIDEO)

Podeli vest

Britanski glumac i zvezda Marvelovih filmova Tom Holand (26) otkrio je da je trezan već godinu i četiri meseca.

U najnovijoj seriji "The Crowded Room" Tom glumi Denija, dečka koji je uhapšen zbog zločina koji nije počinio.

- Učiti o mentalnom zdravlju i njegovoj snazi, kao i razgovarati sa psihijatrima o Denijevim borbama, bilo je nešto što je bilo jako informativno za moj život - rekao je Holand za Entertainment Weekly.

Foto: EPAIMAGES

Tom Holand

On je razgovarao sa psihijatrima kako bi mu pomogli da bolje razume lika kojeg glumi.

- Nisu mi strani fizički aspekti posla dok radim na akcionim filmovima, ali mentalni aspekt me dotukao. Potrebno mi je dugo vremena da se oporavim od toga. Trebalo mi je vremena da se nekako vratim u stvarnost - objasnio je.

Nakon devet meseci snimanja, Holand je shvatio da je vreme da se odvoji od svog lika za dobrobit svog mentalnog zdravlja.

- Video sam sebe u njemu, ali u svom privatnom životu. Sećam se da sam bio depresivan kod kuće i pomišljao sam na brijanje glave. Hteo sam da obrijem glavu da se rešim tog lika - rekao je glumac.

Popularni glumac je prošle godine otkrio da se povlači s društvenih mreža kako bi se bolje brinuo o svom mentalnom zdravlju.

 

 

- Smatram da su Instagram i Twitter preterano stimulativni, neodoljivi - rekao je glumac fanovima na Instagramu.

- Uhvatim mobilni telefon i čitam stvari o sebi na internetu, a na kraju je to vrlo štetno za moje mentalno stanje. Zbog toga sam odlučio napravim korak unazad i obrišem aplikaciju - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija