• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2023

11:46

TINA TARNER JE BILA ZALJUBLJENA U OVOG KOLEGU! Celog života joj se dopadao, a njemu je ona bila INSPIRACIJA

AP PHOTO

Ljubav

TINA TARNER JE BILA ZALJUBLJENA U OVOG KOLEGU! Celog života joj se dopadao, a njemu je ona bila INSPIRACIJA

Podeli vest

Kako je priznala u jednom intervjuu, Tini Tarner se ceo život dopadao kolega Mik Džeger, sa kojim je i nastupala.

Legendarna Tina Tarner preminula u 84. godini nakon duge i teške bolesti. Kraljica muzike je iza sebe je ostavila prebogatu karijeru, kao i život ispunjen kako lepim tako i tužnim momentima.

U jednom intervjuu, koji je dala pre samo mesec dana, Tina je otkrila kako joj se celog života, na neki način, dopadao kolega, Mik Džeger.

- Obožavala sam da radim sa Rolingstonsima, uvek mi se dopadao Mik Džeger - rekla je Tina, dok je poznato kako je i sam Džeger isticao da mu je Tina bila inspiracija.

Njih dvoje su u nekoliko navrata sarađivali i nastupali zajedno, praveći pravi spektakl, a veruje se da će posebno biti upamćena turneja u Filadelfiji, kada joj je Mik, nasred scene, otkinuo suknju.

Pišući o incidentu u svojim memoarima, Tina Turner se prisetila:

Foto: AP/Thibault Camus

Mik Džeger

- Mik i ja nikada nismo mogli samo da stojimo i pevamo, to nismo bili mi. Morali smo nešto da uradimo. On me je pogledao. Nosila sam usku crnu kožnu majicu i suknju i mogla sam da vidim kako mu se u glavi stvara zla ideja. "Skida li se ta suknja?" upitao je lukavo. "Šta?", bio je moj iznenađen odgovor... "Skiću ti suknju". Pitala sam ga zašto, ali bilo je kasno da pričam o tome, Mik je već odlučio da to uradi.

Nakon njene smrti, na Instagramu se oglasio i Mik Džeger.

- Jako sam tužan zbog odlaska moje divne prijateljice Tine Tarner. Ona je bila beskrajno talentovana, sjajna pevačica, puna inspiracije i zabave. Pomogla mi je dosta kada sam bio mlad i nikad neću moći to da zaboravim - napisao je Džeger.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija