• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2023

17:16 >> 18:12

SUZDRŽITE SE Ovih 5 stvari nikad NE TREBA REĆI ženi u krevetu

Ljubav

SUZDRŽITE SE Ovih 5 stvari nikad NE TREBA REĆI ženi u krevetu

Podeli vest

Ako pokušate da nagovorite partnerku da ispuni vaše fantazije, verovatno ćete naići samo na otpor, jer ćete je uplašiti. Budite nežni prema njoj i dajte joj vremena da razmisli.

Kada je intimni odnos dobar, on govori sam za sebe. Ali kada nije, morate da koristite reči koje treba pažljivo i promišljeno birati. Stručnjaci su otkrili pet stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete devojci u krevetu.

1. 'Taj orgazam je izgledao lažno'

Nikada je nemojte optuživati, kaže dr sc. Eli Finkel, profesor socijalne psihologije na Univerzitetu Northvestern. Najbolje bi bilo da se taj razgovor vodi van kreveta. Ako se tema prirodno pojavi u razgovoru, nežno i iskreno joj recite šta mislite, na primer: "Ne moraš da glumiš orgazam". Želim da naš odnos bude potpuno iskren." Na taj način ćete stvoriti međusobno poštovanje – u krevetu i van njega.

Foto: Shutterstock

Manje je važno šta kažete, od toga kako to kažete

2. 'Ne sada, radije bih pročitao knjigu'

I vi imate pravo da budete umorni i neraspoloženi, ali ona treba da bude iznenađena s tim, kao što ste i vi. Da biste je uverili u ovo, recite: „Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali sam potpuno iscrpljen.“ Zamolite je da sačeka do jutra i reci joj da ćete onda uraditi šta god želi. Ako vam veruje, pristaće na kompromis, ali ne zaboravite da je ispunjavanje obećanja veoma važno, prenosi 24 sata.

3. 'Želim da probam nešto zaista čudno sa tobom'

Ako pokušate da je nagovorite da ovako ispuni vaše fantazije, verovatno ćete naići samo na otpor, jer ćete je uplašiti. Seksualni terapeut iz Filadelfije, dr Arlin Goldman savetuje da je 'omekšate' pre nego što počnete sa ovom temom. Možete da kažete: „Već neko vreme se pitam kakav je osećaj vezati se tokom seksa. Šta misliš?" Na taj način ćete joj dati vremena da razmisli i da u tom predlogu pronađe način da se povežete.

4. 'Biću slobodniji u krevetu ako se testiraš'

Ono što će ona zapravo čuti je: 'Sumnjam da imaš neku vrstu bolesti' i to joj se neće mnogo dopasti. Promenite pristup, recite joj da vi želite da se testirate kako bi bila sigurna u vas i pitajte je da li želi da to uradite zajedno. Tako se neće osećati kao da je optužujete.

Foto: Shutterstock

Ako ćete da se testirate, ponudite se prvi 

5. 'Ovo bi trebalo da bude sjajno? Ne sviđa mi se'

Ako tako nešto kažete, ispašćete veoma nepristojni. Umesto toga, pokažite joj da vam je stalo da postanete bolji u krevetu, kaže Arlin Goldman. Pitajte je: "Šta bi želela da radimo češće, a šta ređe u krevetu?". Tako ćete saznati šta ona misli o vašem dosadašnjem nastupu i kada dođe na red za vaše sugestije, ona će se 'pretvoriti u uvo'. Uz to, iskoristite ovaj trik – ubacite primedbu između dva komplimenta da je lakše prihvati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija