• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2023

10:03

ŠOK! DEČKO MI JE TRAŽIO 200.000 DINARA, PA SAM DIGLA KREDIT DA MU DAM Haos na mrežama - sada je u Egiptu, ali to NIJE SVE

Shutterstock

Ljubav

ŠOK! DEČKO MI JE TRAŽIO 200.000 DINARA, PA SAM DIGLA KREDIT DA MU DAM Haos na mrežama - sada je u Egiptu, ali to NIJE SVE

Podeli vest

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se bizarna priča jedne devojke, koja je otvorila dušu, ša je priznala da je podigla kredit kako bi pomogla svom dečku.

Prema njenim rečima, dečko, s kojim je u vezi već dve godine, tražio joj je novac na zajam, a onda otišao na putovanje.

 - Dečko mi je tražio 200.000 dinara na zajam pre 4 meseca, pa sam digla mikro kredit da mu dam. Rekao je da je to za našu budućnost. Ne javlja mi se već 7 dana jer je u Egiptu i kaže slab mu je signal, a takođe vidim da je tamo i njegova bivša. Ne znam šta da radim ili samo umišljam -  napisala je devojka, koja je potom dodala da se simptomatična situacija dogodila i za Dan zaljubljenih, kada joj je takođe tražio novac na zajam.

 

 

"Takođe je za Dan zaljubljenih tražio pare da dođe da me vidi jer živi na dva sata od mene i nije imao za gorivo. Ja sam mu dala, ali nije došao jer je dobio temperaturu taj dan."

Ispod njenih objava usledila je gomila komentara. I dok su se neki šalili na njen račun, pojedinci u njenu priču nisu poverovali.

 

 

"Bgm ja podržavam šta je 200.000 ako ga voliš iskreno", "Kaži koji su hotel možda ih sretnem, pa čisto da ga pljunem u tvoje ime", "da li si ti normalna žena", "Ukoliko je ovo istina, mnogo si glupa", samo su neke u moru reakcija, a našlo se i pitanje "Je l' loš trol", na šta je devojka odgovorila "Nije Trol, Marko se zove."

Tviter se usijao od komentara, a kakvo je vaše mišljenje? 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50