• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2023

13:00

VENČALI SU SE I ČEKALI RODU DA IM DONESE DETE! Ne, ovo NIJE ŠALA - medicinska sestra ŠOKIRALA SVET

Shutterstock

Ljubav

VENČALI SU SE I ČEKALI RODU DA IM DONESE DETE! Ne, ovo NIJE ŠALA - medicinska sestra ŠOKIRALA SVET

Podeli vest

Jedan britanski par je poverovao da će dobiti bebu ako samo živi zajedno - nisu znali da je za to potreban intiman odnos.

Rejčel Herson, patronažna medicinska sestra sa 40 godina radnog staža je u svojoj knjizi "Postupati sa pažnjom: Ispovesti patronažne sestre", pisala o neobičnim doživljajima iz svog posla. 

 - Čudesne priče koje vraćaju veru u život i ljude, kao i dirljive i emocionalne pa i one bizarne koje je Rejćel ispričala dokaz su kako posao medicinske sestre nikad nije dosadan - piše Daily Mail.

Jedna od najbizarnijih priča u knjizi je ona o paru koji je bio iznenađen što nemaju dete iako su godinama u braku. Ali posle nekog vremena, Rejčel je shvatila u čemu je njihov problem i da to nema nikakve veze sa neplodnošću.

Naime, muškarac i žena nisu ni razumeli da je seks neophodan za začeće.

Foto: Shutterstock

Bračni par

- Oni su istinski verovali da deca dolaze kao rezultat 'samog braka', a bukvalno podučavanje nekoga o osnovnim životnim činjenicama kao što je seks nosi veliku odgovornost. Nakon što sam im objasnila neke stvari, drago mi je što mogu da kažem da više nisu skidali ruke jedno sa drugog – rekla je Rejčel.

U knjizi je navela i druge neobične događaje, kao što je onaj kada je posetila bordel. U njemu je živela majka s novorođenčetom, koja je planirala da dete odgaja u javnoj kući. 

- Uveli su me kroz kuhinju do sobe gde je na bračnom krevetu ležao par s bebom. Beba je izgledala zdravo i srećno i moram vam priznati da sam videla i mnogo gore stvari od toga. Verovatno bi danas mislila drugačije da to sad vidim, ali bilo je to neko drugo doba - ispričala je Rejčel. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija