• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

22.06.2023

19:00

POTVRĐENO JE! Muškarci sa velikim NOSEM zaista imaju i veliki POLNI ORGAN, a evo kakav je kod onih sa VELIKIM STOPALIMA

Shutterstock

Ljubav

POTVRĐENO JE! Muškarci sa velikim NOSEM zaista imaju i veliki POLNI ORGAN, a evo kakav je kod onih sa VELIKIM STOPALIMA

Podeli vest

Istraživanja su potvrdila da muškarci sa većim nosem imaju i veći polni organ, što se pripisuje višom izloženosti testosterona u materici.

Novo istraživanje je pokazalo da muškarci sa dugim nosevima zaista imaju veće polne organe.

Što je nos veći, to je njihova muškost duža.

Naučnici misle da je to zbog izloženosti višim nivoima testosterona u materici. Poznato je da hormon igra ključnu ulogu u formiranju i nosa i genitalija kod dečaka.

Istraživanje tima u Univerzitetskoj bolnici Ulsan, u Južnoj Koreji, podržava japansku studiju iz 2021. koja je pokazala da muškarci sa nosom dugim 4.5 cm imaju prosečnu veličinu polnog organa, bez erekcije, od 10 cm. Međutim, oni čiji je nos bio 5.5 cm, hvalili su se prosečnom veličinom penisa od 13.4 cm.

Najnovije istraživanje, objavljeno u "Translational Andrology and Urology", takođe pokazuje da muškarci sa velikim stopalima verovatno imaju penis sa širim obimom – pošto testosteron takođe kontroliše formiranje udova u materici.

Godinama, dokazi sugerišu da su muškarci sa velikim rukama, nogama ili nosovima blagosloveni u "donjem delu".

Foto: pexels.com

ilustracija banane kao polnog organa

Neke studije sugerišu da dugi prstenjak takođe ukazuje na "veći paket".

Za najnoviju istragu, istraživači su ispitivali 1.160 muškaraca u tridesetim godinama i izmerili im veličinu nosa, u poređenju sa veličinom penisa bez erekcije.

Veličina nosa je određena dužinom od ugla oka do dna svake nozdrve.

Rezultati su pokazali da je većina ispitivanih imala mlohav polni organ, dužine 5 do 10cm i obim od 6cm.

Ali njihova muškost je bila mnogo impresivnija ako su imali i poprilično velik nos, prenosi DailyMail.

Istraživač dr Sungvu Hong rekao je:

- Veličina nosa je važan pokazatelj veličine penisa, a obim penisa se povećavao sa veličinom stopala. Nekoliko studija sugeriše da izloženost hormonima u prenatalnom periodu, utiče na rast reproduktivnih organa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija