• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.06.2023

15:10

ZBOG DEČKA SE PRESELILA IZ BARSELONE U SMEDEREVSKU PALANKU! Ljubavna priča Laije i Andrije topi srca - hram Svetog Save ih SPOJIO (VIDEO)

TikTok/laganosp

Ljubav

ZBOG DEČKA SE PRESELILA IZ BARSELONE U SMEDEREVSKU PALANKU! Ljubavna priča Laije i Andrije topi srca - hram Svetog Save ih SPOJIO (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je podelila Andrijinu fotografiju hrama Svetog Save na svoj Instagram profil, on joj se javio i tako su započeli komunikaciju.

Da ljubav ne poznaje granice, dokaz su i Laija Baskez koja je poreklom iz Španije i njen dečko Andrija Mitrović, koji je iz Smederevske palanke.

Laija je posetila turistički Beograd i bila oduševljena njegovim znamenitostima, pa je i nakon povratka u Barselonu, nastavila da istražuje o njemu.

Nakon što je naišla na jednu fotografiju hrama Svetog Save, njen život se u potpunosti promenio:

- Ja sam iz Barselone, Andrija je iz Smederevske Palanke. Pre pet godina sam došla u Beograd, nisam znala nikog. Samo sam uzela torbicu, kartu i došla na leto da vidim kakva je Srbija. Bila sam u Beogradu nedelju dana i šetala sam svuda. Bilo mi je toliko lepo da sam rekla da neću da se vraćam u Španiju, ali morala sam. Kad sam se vratila u Španiju, rekla sam da ću svake godine da dolazim u Beograd kad dolazi lepo vreme. I tako sam počela da pratim turističke Instagram stranice iz Beograda. Jedan dan mi izađe fotografija hrama Svetog Save i pet minuta gledam i ne mogu da verujem kako lepa slika. Uzela sam tu sliku i objavila na svom profilu - ispričala je Laija, koja u tom trenutku nije ni slutila da će upravo ova fotografija za nju biti sudbonosna.

- Posle nekoliko minuta neki Andrija Mitrović mi piše neke poruke i kaže "E, zdravo, video sam da si stavila moju sliku od hrama Svetog Save na svoj profil, ali po tvom imenu vidim da si Špankinja, je li tako?" I onda smo krenuli da pričamo mnogo i pošto sam videla da je on super, rekla sam mu da dolazim u Beograd uskoro i da bih volela da popijemo kafu.

Međutim, kad je došla u Beograd, ostala je razočarana.

- Kad sam došla u Beograd, pisala sam mu poruke da se vidimo, upoznamo, da pijemo kafu i on meni kaže da je na Zlatiboru na poslu i da ne može da dođe. Ja se razočarala, jer ne znam nikog u Srbiji, ali kažem - nema veze, mogu ja sama da budem, ali on mi kaže da odem u hram Svetog Save u petak u pet sati, da će tu biti njegova sestra i da hoće da mi pošalje poklon. Ja odem u hram Svetog Save i vidim njegovu sestru s cvetom i poklonom i kad mi je dala poklon, ja sam počela da plačem, ali sam se vratila u Barselonu, a da nisam upoznala Andriju.

Ipak, tu se njihov kontakt nije prekinuo, naprotiv, postao je još češći.

- Vratila sam se u Španiju toliko tužna što ga nisam upoznala, ali svakog dana smo nastavili da pričamo. Zvali smo se preko telefona, preko poruke i tako smo bili oko tri-četiri meseca, dok u jednom trenutku nismo rekli "Šta je bre ovo, ajde da se upoznamo lično". Ja ga pitam da li bi došao kod mene u Barselonu da mu pokažem znamenitosti, Barselonu. Želela sam da on dođe kod mene da se upoznamo, da ja malo učim srpski, da on uči španski... Toliko smo dugo pričali i shvatila sam da je super čovek, pa sam želela konačno da ga upoznam - ispričala je Laija, te opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

- Kad sam ga dočekala na aerodromu, zagrlili smo se i osetila sam mnogo lepu energiju. Pitala sam se šta mi se dešava. Bili smo zajedno 20 dana u Barseloni, ali kad je trebalo da se vrati kući - drama. On plače, ja plačem, ali nema druge opcije. Tri-četiri meseca nismo mogli da se vidimo, samo preko poruke i preko video poziva i bilo je malo teško. Posle nekoliko meseci, ja sam za svoj rođendan došla u Srbiju na tri-četiri dana i tada smo bili na Zlatiboru i tu sam prvi put probala komplet lepinju. Dan pre nego što je trebalo da se vratim u Barselonu, bili smo u Smederevskoj Palanci i bila sam očajna što tamo nema komplet lepinje i tada sam shvatila da obožavam komplet lepinju, volim Srbiju, obožavam da spremam hranu, tu mi je Andrija i tako smo sada tu - Smederevska Palanka i komplet lepinja - ispričala je Laija s osmehom na licu.

Ljubav prema komplet lepinji je razvila u ugostiteljski biznis, pa ih sada pravi i prodaje u raznim varijantama.

A pogledajte i kako Laiji ide učenje srpskog:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Jokanović brutalan! Zabrinut sam za Partizan, ali kada je vaš - vodite ga onda!
Partizan

Jokanović brutalan! Zabrinut sam za Partizan, ali kada je vaš - vodite ga onda!

Bio sam srećan i zadovoljan dok sam bio u klubu sa generalnim sekretarom Gordanom Petrićem, sportskim direktorom Ivanom Tomićem, potpredsednikom Batom Mirkovićem. Mi smo ista generacija i smatrali smo Partizan našim, a onda su nam objasnili da nije naš nego njihov. Pa smo rekli – kad je vaš, vodite ga, a mi ćemo se baviti nekim drugim stvarima, kaže Slaviša Jokanović (55), proslavljeni fudbaler crno-belih.

04.05.2024

12:26

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija