• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

12:07

Megan Markl planira šok potez! Isplivali detalji o Hariju koje niko nije znao

EPA

Ljubav

Megan Markl planira šok potez! Isplivali detalji o Hariju koje niko nije znao

Podeli vest

Megan Markl razmišlja o tome da ostavi Harija da bi spasila svoju karijeru.

Slavni par je doživeo veliki potres prošle godine kada je Spotifaj prekinuo ugovor sa Megan, nakon samo jedne sezone serije, prenosi GB News.

Nagađa se šta će biti Meganin sledeći projekat, a čak se govori o tome da će ona potpisati ugovor samostalno, bez Harija. 

 - Njen tim ju je upozorio da s Harijem nema budućnosti i da mora da počne da radi na svojim pojedinačnim projektima, a ne da se na nju gleda kao na polovinu brenda Saseks. - rekao je jedan insajder za Closer Magazine.

Foto: EPA

Megan Markl

Kada je Spotify otkazao saradnju, Megan je bila u šoku. Šef odeljenja za inovacije i monetizaciju podkasta u Spotifaju, Bil Simons, nazvao je Megana i Hari prevarantima i objasnio da je njihovo učestvovanje u početnim pregovorima izazvalo brojne probleme.

Trenutno se priča i da su Hari i Megan očajni, kao i da žele da dobiju zeleno svetlo za nove projekte po svaku cenu, i to pre nego što izgube ugovor sa Netfliksom. Taj ugovor traje do 2025, a Megan i njen tim pokušavaju da dobiju filmove i TV serije od ove kompanije. 

Foto: EPA

Megan i Hari

U kompaniji Netfliks su naveli da nema govora o tome da će par izgubiti ugovor. Rekli su da veoma cene partnerstvo sa vojvodom i vojvotkinjom.

Predstavnik Netfliksa je rekao:

- Veza s Arčvel produkcijom je ona koju duboko cenimo. Dokumentarac o Hariju i Megan je najspektakularniji  Netfliksov dokumentarni film do sada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija