• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.07.2023

23:20

5 pravila za više vatre u krevetu! Uvek može bolje, zar ne?

Shutterstock

Ljubav

5 pravila za više vatre u krevetu! Uvek može bolje, zar ne?

Podeli vest

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim intimnim životom, a mi donosimo nekoliko pravila koja će pomoći pre svega ženama.

Mnoge mlade žene suočene s nezadovoljstvom u svom intimnom životu nesvesno doprinose tom problemu zadržavajući svoje želje i potrebe za sebe. Stručnjaci naglašavaju da je važno  razumeti da su otvorenost i iskrenost ključni u ostvarivanju zadovoljavajućeg intimnog odnosa. U suprotnom, nemogućnost da se izraze svoje želje može da vodi ka osećaju nemoći i nezadovoljstva.

Sledi nekoliko ključnih pravila za više vatre u krevetu.

Ako ne tražite da bude bolje, ne možete da se žalite 

Mnoge žene koje su nezadovoljne seksualnim životom su za to same krive. Ako ne kažete dečku da postoje neke stvari koje radi pogrešno, nemate pravo da se žalite.

Ako glumite vrhunac, nikad nećete prestati

Glumljenje orgazma baš i nije pametno jer vaš dečko misli da sve radi baš kako treba. Ako želite da prestanete da glumite, morate sesti s njim i objasniti mu što se događa. 

Foto: Freepik.com

Otvorenost i iskrenost su put ka zadovoljstvu 

Masturbiranje nije samo za muškarce

Znamo da znate, ali postoje žene koje ne znaju. Na taj način možete otkriti puno o sebi. 

Nismo svi isti

Žene se često žale na muškarce jer nakon seksa vole da odspavaju, dok bi se one radije mazile. Nije da vas dečko ne voli zato što se okrene i želi da spava - on to jednostavno mora.  

Ne prihvatajte stvari koje ne želite

Velik broj žena se boji da će dečko loše reagovati ako odbiju neku njegovu ideju, pa se upuštaju u stvari koje im se ne sviđaju. Ako nešto ne želite, ne morate to prihvatiti samo zato da bi on bio zadovoljan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija