• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: najgori dan dejt prvi sastanak

17.08.2023

06:21

Ovo je najgori dan za prvi dejt! Evo kada treba da izađete

Shutterstock

Ljubav

Ovo je najgori dan za prvi dejt! Evo kada treba da izađete

Podeli vest

Subota je možda najgori dan za zakazivanje prvog sastanka, kažu stručnjaci za aplikacije za upoznavanje i istovremeno preporučuju sredu ili četvrtak uveče.

Jedna od njih, Hejli Kvin tvrdi da su neki dani bolji od drugih.

- Ciljajte na sredu ili četvrtak uveče, ili nedeljni ručak. Petak ili subota uveče će verovatno biti sačuvani za druženje s prijateljima i neće se smatrati vrednim trošenja za prvi sastanak. Umesto da predlažete noć u kojoj će vaš partner verovatno imati druge planove, ciljajte na večernji izlazak sredinom sedmice. Onda, ako nema iskre, uvek možete kriviti rani početak sledećeg dana kako bi sastanak bio kratak - savetuje Kvinova.

Ipak, ukoliko su vam dani u nedelji naporni, isprobajte taktički branč za vikend.

Foto: Shutterstock

 

 

- Vikendom, sastanci za branč mogu dobro da funkcionišu, pošto su obično u kasno jutro i omogućavaju ljudima da se izležavaju i odmore, ali su dovoljno rano da se ne sukobljavaju s drugim planovima - objasnila je Kvinova.

Sa njom je saglasna Šarlot, koja deli savete za izlaske na Tik toku. I ona kaže da je subota najgori dan za prvi sastanak.

- Pod pretpostavkom da radite, radnim danima već ste van kuće, izgledate dobro i ne sređujete se samo za prvi sastanak. Vikendom nemate čvrste obaveze da bi vas podigle i izvukle iz kuće. Ako se doterate, to je obično za taj sastanak. Osim toga, loš prvi sastanak koji se desio u subotu duže ćete pamtiti. Zamerićete zbog gubitka slobodnog dana, dok će nasumični loš spoj u utorak biti lako zaboravljen do sledećeg meseca - kaže Šarlot.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija