• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2023

22:00

Tri idealne poze za one kojima nikad nije dosta akcije! (FOTO)

Shutterstock

Ljubav

Tri idealne poze za one kojima nikad nije dosta akcije! (FOTO)

Podeli vest

Ukoliko ste od onih koji imaju jak seksualni nagon, ove tehnike obećavaju još više užitka.

Ako vam se želja za vođenjem ljubavi često javlja, verovatno je vreme za malo eksperimentisanja u spavaćoj sobi. Polni nagon se razlikuje od pojedinca do pojedinca, a visoki libido znači da jednostavno želite seks. Puno seksa.

Uvek je važno s vremena na vreme isprobati nove položaje, a istraživanje različitih tehnika čini seks uzbudljivijim. Uostalom, rutina s vremenom postaje dosadna. Slede tri poze za one s velikim libidom.

Kolevka

Za ljubitelje tantričkog seksa, ova poza je odlična ako se nadate zbližavanju s partnerom ili ako jedno od vas ima eksplozivan seksualni nagon. Kolevka se svakako fokusira na intimnost.

Foto: Shutterstock

Kolevka za više intimnosti

Započnite tako što ćete sesti ljubavniku u krilo okrenuti prema njemu, a zatim se oboje skoncentrišete jedno na drugo i na energiju između vas. Duhovna povezanost bi trebalo da ulepša stvari u krevetu.

Tehnika poravnanja

Misionarska poza je često omiljena među mnogim parovima, ali možete je malo izmeniti. Kada imate seks u ovom klasičnom položaju, možete isprobati tehniku koitalnog poravnanja. To se radi tako da se muškarac tokom klasične misionarske poze pomeri malo "više" prema ženinoj glavi, tako da više stimuliše klitoris.

Ovo može da pomogne da oboje brže dostignete vrhunac nego kod standardne verzije poze.

'Mutilica za puter' samo za odvažne

Žena leži na leđima sa stopalima iznad glave i kukovima u vazduhu. Zatim partner ulazi u nju dok je ona zapravo naglavačke. Dok ste u ovom položaju, krv će jurnuti u glavu što može da pojača  doživljaj. Ali, ako se prvi put susrećete s ovim položajem, usporite, piše Daily Star.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija